Tragedie! O femeie de origine romana a murit, iar alte doua sunt in stare grava dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat intr-un copac, in apropierea orasului Ferrara, in nordul Italiei

 

 

 

Şapte muncitoare din România se aflau într-un microbuz care a ieşit de pe carosabil, din cauze deocamdată neidentificate, şi s-a izbit de un copac.

 

 

În urma impactului, o femeie de 40 de ani, pe nume Ionica Domnica Ciociu, potrivit unionesarda.it, şi-a pierdut viaţa, iar alte două muncitoare sunt în stare gravă şi au fost transportate la un spital din Bologna cu elicopterul.

 

Alte patru femei rănite au primit îngrijiri la faţa locului şi au fost preluate de ambulanţe.

 

„E o tragedie de nedescris. Este vorba de persoane care mergeau la muncă şi care au plecat din ţara lor tocmai cu speranţa la o viaţă mai bună. Transmit condoleanţe şi toată compasiunea mea familiei femeii decedate şi le doresc celor rănite însănătoşire grabnică”, a declarat Nicola Minarelli, primarul loclaităţii Portomaggiore, unde locuiau cele şapte românce care lucrau în agricultură.

 

Femeia decedată în urma accidentului se afla în Italia de doar două luni.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie! Angajatii RATB ameninta cu proteste generale in zilele de 26 si 27 martie 2014! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Pensionarii ieseni care doresc sa plece in statiunile din tara pot achizitiona bilete de la Casa Judeteana de Pensii Iasi pana pe 18 martie 2014

Ultimele știri de la International