ULTIMĂ ORĂ:

Transportul public din Iasi va fi mai bogat cu inca trei trasee. Vezi detalii

Transportul public din Iasi va fi mai bogat cu inca trei trasee. Vezi detalii
Citit : 6 views Comentariu

 

 

 

Transportul public din Iasi va fi mai bogat cu inca trei trasee. Traseul 48 va circula pe ruta Rond Targu Cucu – Podul de Fier – str. Moara de Vânt – Zona de Agrement Ciric, va avea 6 statii, o lungime de 8,5 km, iar durata va fi de circa 20 de minute. Aceasta va circula doar in intervalul mai – octombrie. 

 

Traseul 49 va circula in intervalul noiembrie – aprilie, pe ruta Târgu Cucu – Podu de Fier – str. Moara de Vânt – Cimitirul Sf. Petru si Pavel pe o lungime de 10 km, ce va fi strabatuta in 10 minute.

 

Traseul 50 va avea itinerariul Piata Eminescu – str. Cuza Voda – str. V. Alecsandri – bd. Independentei – Tg. Cucu – Podul de Fier – str. Moara de Vânt – Aeroportul Iasi pe o lungime de 14,5 km, care vor fi parcursi in jumatate de ora prin cele patru statii.

 

Pe de alta parte, in data de 1 decembrie, mai multe trasee vor fi deviate. „RATP Iasi informeaza publicul calator ca, în data de 1 decembrie, între orele 9-12, ca urmare a manifestarilor prilejuite de ziua nationala, circulatia din zona Piata Unirii se întrerupe. În circulatia mijloacelor de transport public intervin urmatoarele modificari: tramvaiele de pe traseele 6 si 7 vor întoarce la Gara, urmând parcursul Gara – Vointa – Billa, tramvaiele de pe traseele 1, 3 si 13 vor întoarce în Tg. Cucu, iar legatura Gara – Tg. Cucu va fi asigurata de doua autobuze care vor avea parcursul Gara – Musicescu – bd. Independentei – Tg. Cucu si retur”, precizeaza Maricel Gherca, director general RATP Iasi. 

 

bzi.ro