Trei accidente grave s-au produs pe DN5, marti (8.04.2014), in urma carora au rezultat opt victime. Accidentele s-au produs din cauza cetii in localitatea Adunatii Copaceni

 

 

 

Ceaţa densă este cauza cea mai probabilă a producerii a trei accidente în lanţ pe Şoseaua Bucureşti-Giurgiu.

Şase maşini au fost implicate în total în aceste accidente. Primul dintre accidente şi cel mai grav s-a produs într-un sens giratoriu din localitatea Adunaţii Copăceni, unde un autotren a intrat în coliziune cu o dubiţă şi cu un alt autoturism, potrivit România TV.

 

Acest accident s-a soldat cu cinci răniţi. Unul dintre ei, în stare gravă, a fost luat cu un elicopter SMURD şi va fi trimis la un spital din Capitală. A fost nevoie şi de echipaje de descarcerare, întrucât victimele au fost prinse între fiarele contorsionate ale vehiculelor.

 

Şapte persoane au transportate la spital în urma tamponării în lanţ a 12 autovehicule pe DN5

 

Alţi trei răniţi provin din alte două accidente. Nu se ştiu deocamdată cauzele de producere a acestora şi nici starea răniţilor. Cel mai probabil, ceaţa densă şi vizibilitatea redusă ar fi putut provoca aceste accidente.

 

Circulaţia pe Şoseaua Bucureşti-Giurgiu se desfăşoară cu dificultate, aceasta fiind deviată de către poliţişti în unele porţiuni, unde s-au produs aceste accidente. Şoseaua este blocată în Adunaţii Copăceni, traficul fiind deviat pe alte rute din comunele învecinate.

 

 

rtv.net

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Pana pe 11 aprilie 2014 Iulius Mall este gazda expozitiei „Bucuria Invierii”! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Remus Mitrea, fostul director al Agentiei pentru Protectia Mediului Vaslui, a fost condamnat definitiv la 8 ani de inchisoare cu executare

Ultimele știri de la Actualitate