ULTIMĂ ORĂ:

Trei noi proiecte imobiliare au fost lansate in dezbatere publica la Iasi

Trei noi proiecte imobiliare au fost lansate in dezbatere publica la Iasi
Citit : 12 views Comentariu

 

 

 

Trei noi proiecte imobiliare au fost lansate in dezbatere publica la Iasi. Potrivit initiatorilor unor planuri urbanistice zonale, proiectele realizarii mai multor blocuri de locuinte asteapta avizarile finale din partea municipalitatii, acestea fiind propuse a fi realizate pe strazile Spital Pascanu, Zorilor, Perju, Malu respectiv Zimbrului.

 

SC „Antrepriza Ideal Casa”, prin Luminita si Mircea Gal, au solicitat aprobarea unui PUZ vizand ridicarea pe strada Spital Pascanu respectiv Stradela Zorilor a patru bocuri de locuinte, doua cu demisol, parter, doua etaje si mansarda si doua cu demisol, parter, patru etaje si mansarda, inaltimea maxima admisa in zona pentru constructii fiind de 15 metri, suprafata vizata de PUZ fiind de circa 0,5 hectare.

Un alt proiect imobiliar a fost propus de Mihai si Veronica Verdes, cei doi intentionand obtinerea unui PUZ pentru proiectul vizand realizarea unui bloc cu subsol, parter, trei etaje si mansarda. Suprafata totala de teren vizata de PUZ este de 830 metri patrati, pentru acest bloc fiind propusa si o parcare de 24 de locuri. Unul din cele mai importante PUZ-uri ajunse la primarie pentru aprobare este insa cel a carui aprobare este solicitata de Cristian Zamosteanu. Acesta a propus municipalitatii spre aprobare un PUZ vizand construirea a doua blocuri turn, unul cu 15 si unul cu 10 etaje, pe strazile Zimbrului si Malu, situate in spatele Facultatii de Textile din cadrul Universitatii Tehnice Gh. Asachi.

Astfel, primul bloc propus ar urma sa aiba parter si noua etaje, iar cel de-al doilea parter si 14 etaje, inaltimea maxima admisa fiind de 33 de metri. „Pentru acest proiect este propusa si realizarea a peste 200 de locuri de parcare, din care 122 la nivelul solului si 109 intr-o parcare subterana”, au precizat reprezentantii municipalitatii.

 

bzi.ro