Trei nume grele din fotbalul romanesc candideaza la presedintia FRF! Este vorba despre Anghel Iordanescu, Adalbert Kassai si Ilie Dumitrescu

 

 

 

Gica Popescu a fost condamnat la trei ani si o luna de inchisoare in Dosarul Transferurilor, astfel ca nu se va mai putea lupta pentru scaunul de presedinte FRF. 

 

 

Surse din cadrul federatiei au declarat pentru Fanatik.ro ca era de asteptat ca „Baciul” sa fie condamnat, astfel ca au fost luate masuri de rezerva: trei nume grele din fotbalul romanesc candideaza la presedintie, chiar daca pana acum nu au anuntat acest lucru. Este vorba despre Anghel Iordanescu, Adalbert Kassai si Ilie Dumitrescu.

 

“Federatia nu e obligata sa afiseze pe site candidatii, mai ales ca Iordanescu, Kassai si Ilie Dumitrescu si-au depus dosarele la indemnul lui Mircea Sandu”, au spus sursele pentru fanatik.ro.

 

Sansele cele mai mari le-ar avea Puiu Iordanescu, acum ca a iesit din schema Gica Popescu, mai ales ca fostul selectioner are o stransa legatura de prietenie cu Gabriel Oprea si Victor Ponta.  

 

“Se va intimpla acelasi episod ca si in cazul lui Dumitru Dragomir, cind Iorgulescu a fost sustinut politic la sefia LPF. Si nu e vorba ca nu ar fi bun pentru sefia Federatiei, dar ca sa ajungi pe acel post trebuie sa fii si sustinut“, a completat persoana respectiva.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

ANM a emis miercuri, 5 martie 2014, cod galben de ceata pentru mai multe zone ale tarii

URMĂTORUL ARTICOL

Judecatorul iesean Cristina Sima, de la Sectia Civila a Tribunalului Iasi, si-a inaintat demisia. Vezi motivul

Ultimele știri de la Sport