ULTIMĂ ORĂ:

Trei sfaturi pentru un ten perfect!

Trei sfaturi pentru un ten perfect!
Citit : 8 views Comentariu

 

 

 

Demachiati-va si hidratati-va tenul în fiecare dimineata si seara. Seara, aveti grija sa îndepartati toate urmele de machiaj cu un demachiant neutru si apoi aplicati o crema nutritiva în functie de tipul de piele si de varsta. Dimineata, pielea se curata si se hidrateaza însa întotdeauna cu o crema cu factor de protectie minim 20 SPF, scrie csid.ro.

 

 

Dormiti suficient, la ore potrivite. Nu mergeti la culcare dupa miezul noptii, nu leneviti în pat pana dupa orele pranzului. Mentineti un ritm decent între somn si starea de veghe si asigurati-va ca noapte de noapte aveti parte de circa 8 ore de somn. Odihna, ca si oboseala, se citesc imediat pe chip. Apelati o data pe saptamana la un tratament profesional pentru ten, care sa-i ofere ceea ce are nevoie: curatare în profunzime si hidratare din plin. Dar puteti face si acasa anumite tratamente. Spre exemplu, pentru un peeling eficient, ajunge sa amestecati putina sare grujoasa cu crema pe care o folositi în mod curent si sa va masati cu blandete pe fata.

 

 

Mancati sanatos. Consumati multe fructe si legume, beti suficienta apa zilnic, evitati mancarea de tip fast-food. Substantele active din plante stimuleaza regenerarea celulara si productia de colagen, protejeaza împotriva efectelor nocive ale ultravioletelor si ale radicalilor liberi, asigura o buna circulatie în zona si, deci, o culoare sanatoasa în orbraji.