Tribunalul Constanta a decis! Gigi Becali nu va putea iesi din inchisoare pentru a se opera de hernie de disc

 

 

 

 

Becali nu va fi eliberat. Sentinţa poate fi contestată în termen de trei zile la o instanţă superioară.

 

 

„Este o încălcare gravă a drepturilor oricărui pacient”, a declarat avocatul Bogdan Bărbuceanu, la România TV.

Expertiza făcută de Serviciul de Medicină Legală (SML) Constanţa a arătat că Gigi Becali trebuie să fie supus unei intervenţii chirurgicale, altfel viaţa îi va fi pusă în pericol, acesta dorind să se opereze la o clinică din Viena, a declarat pentru România TV avocatul Daniel Ionaşcu.

 

Din cauza durerilor crunte de coloană, Becali le-a cerut disperat magistraţilor să-i întrerupă pedeapsa spunând că nu vrea să fie măcelărit şi să paralizeze în puşcărie.

 

GIGI BECALI a cerut de întrerupere a pedepsei din motive medicale. Instanţa a dispus în 11 ianuarie să fie făcută o expertiză medico-legală, precum şi un examen neuro-chirurgical, de către Serviciul de Medicină Legală Constanţa. Raportul medicilor legişti a arătat că finanţatorul Stelei suferă de hernie de disc cervicală şi că trebuie operat de urgenţă, în caz contrar riscând să paralizeze. De asemenea, raportul arată că intervenţia chirurgicală nu se poate face în spitalele din sistemul penitenciar.

 

Miercuri, judecătorul de la Tribunalul Constanţa desemnat să judece cererea lui Becali de întrerupere a pedepsei a rămas în pronunţare, urmând să anunţe sentinţa joi.

 

„Ce necesită mai mult timp e analizarea argumentaţiei noastre, cu pază sau fără pază, cum a solicitat Becali. Bănuiesc că judecătorul a vrut să chibzuiască. Gigi Becali a aflat de decizie, urmează să ne consultăm pe următorii paşi. Starea sa de sănătate e deosebit de gravă, avem încredere că singura decizie legală va fi cea de admitere”, a spus avocata Maria Vasii.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata tarifele practicate de Muzeul Literaturii Romane Iasi in 2014

URMĂTORUL ARTICOL

Un fenomen neobisnuit are loc in Europa. Mai multe tari au fost acoperite de un nor de praf provenit din Sahara. In Italia, Croatia si Elvetia pe pamant s-a depus un strat de praf rosiatic

Ultimele știri de la Actualitate