Trupul neinsufletit al basului Octavian Dumitru va fi depus astazi in foaierul Teatrului National

Reprezentantii Operei Nationale din Iasi au anuntat ca astazi, incepand cu ora 13:00, trupul neinsufletit al basului Octavian Andrei Dumitru va fi depus in foaierul Teatrului National.

Basul Operei Nationale Iasi, Octavian Dumitru, a fost gasit spanzurat ieri dupa-amiaza in vila sa. Din informatiile oferite de politisti, acesta a decis sa-si curme viata duminica dimineata, medicii ajunsi la fata locului nemaiavand alta posibilitate decat sa-i constate decesul.
Din informatiile detinute la acest moment, se pare ca Octavian Dumitru s-ar fi sinucis din cauza datoriilor acumulate pentru vila in care acesta se mutase de mai putin de jumatate de an. Tanarul locuia in casa din Valea Adanca, Strada Aglae Pruteanu nr. 8, impreuna cu o colega de la Opera Nationala Iasi, cea care l-a si gasit spanzurat. Insa, din cauza problemelor financiare, tanarul vanduse imobilul unui vecin de al sau pentru suma de 47 mii Euro. La inceputul lunii  martie, adica in cateva zile, acesta trebuia sa evacueze vila.
Duminica seara, colegii lui de la Opera Nationala au transmis un mesaj de condoleante pentru „prietenul si colegul, basul Octavian Dumitru”.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Dorin Cocos arestat la domiciliu

URMĂTORUL ARTICOL

Expozitia de Arta vizuala Dragobete Art. Ro in Sala Atrium la Palas Mall Iasi

Ultimele știri de la Eveniment