ULTIMĂ ORĂ:

Tudor Gheorghe va sustine un concert la Pascani pe 25 martie 2014! Vezi cat costa un bilet

Tudor Gheorghe va sustine un concert la Pascani pe 25 martie 2014! Vezi cat costa un bilet
Citit : 7 views Comentariu

Un eveniment inedit urmeaza a avea loc in municipiul Pascani. Binecunoscutul artist Tudor Gheorghe va sustine un concert in sala de spectacole a Primariei, de “Buna Vestire”. Spectacolul va avea loc in data de 25 martie, incepand cu ora 19.00, in sala multifunctionala din cadrul Primariei.

 

 

Evenimentul este organizat de conducerea Casei de Cultura iar acest concert  poate avea loc si la Pascani cu costuri mai mici datorita unui turneu pe zona Moldovei organizat de artist. Pretul unui bilet este de 30 lei si 45 lei. „Dictionarul explicativ al limbii romane da cinci definitii pentru cuvantul „lectie”. Departe de a cadea in didacticism, spectacolul meu ”Lectia” are cate ceva din toate cele 5 definitii. De la pledoria pentru pastrarea curateniei limbii romane, la redescoperirea primelor manifestari literare prezentate cu umor, unele sub formula „stiati ca?”, de la candoarea exprimarii poetice a iubirii, romantice sau erotice, pana la cea mai frumoasa poezie de dragoste si pana la cum ne-am pierdut vocalele din cuvinte sau despre ce n-ar trebui sa uitam: sa iubim. Iata cateva din temele pe care le vom dezbate in spectacolul „Lectia””, precizeaza Tudor Gheorghe.

 

 Premiera turneului national intitulat “Lectia” este programata pe 7 martie 2014 la Centrul Cultural ”Tudor Gheorghe” din Izbiceni. Tudor Gheorghe a hotarât sa mearga cu acest spectacol si acolo unde aproape ca nu mai merge nimeni. În micile orase ale tarii, în casele de cultura si caminele culturale, la publicul care a fost vaduvit în ultimii ani de prezenta marilor artisti.