Un accident deosebit de grav s-a petrecut in apropierea intersectiei bulevardelor Milcov si Traian Vuia din Galati. O femeie de 31 de ani a fost acrosata de un tramvai

 

 

 

Vatmanul nu a putut opri la timp tramvaiul, pentru a evita ca femeia să ajungă sub roțile vehiculului, potrivit viata-libera.ro.

 

„Nu știu cum a ajuns în fața tramvaiului. Nu am văzut-o și nu am avut timp să opresc. Ori a vrut să se arunce, ori a căzut, nu știu cum a făcut. Sunt șocat! Am peste 30 de ani de meserie și nu am pățit așa ceva”, a declarat Toader Gavrilescu, vatmanul tramvaiului. 

 

Mai multe echipaje de la SMURD și descarcerare s-au deplasat la fața locului, salvatorii nemaiputând să facă nimic pentru victima care a murit pe loc. Potrivit martorilor, victima era o persoană care trăia mai mult pe străzi, fiind văzută frecvent în stare de ebrietate.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Meci important! Astazi (26.11.2013) Steaua va intalni pe Arena Nationala echipa Schalke. Meciul care conteaza pentru etapa a cincea a Ligii Campionilor va incepe la ora 21.40 si va si transmis de TVR1

URMĂTORUL ARTICOL

Romanii ar putea avea inca doua zile libere in perioada sarbatorilor de iarna. Vezi detalii

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in