ambulanta

Un accident grav s-a produs in localitatea Obreja, Caransebes! O fata a murit iar alti sase tineri au fost raniti după ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac. Tinerii sunt voluntari la Episcopia Caransebesului

 

 

 

Accidentul a avut loc pe șoseaua care leagă orașul Oțelu Roșu de Caransebeș, în localitatea cărășeană Obreja, potrivit expressdebanat.ro.

 

 

În mașina care aparținea Episcopiei Caransebeșului, se aflau șapte voluntari care se întorceau de la un eveniment caritabil din Oțelu Roșu. Șoferul, un tânăr de 18 ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului și mașina a intrat într-un copac. În urma coliziunii, pasagera din dreapta șoferului și-a pierdut viața.

 

„Cele şapte persoane fac parte din cadrul unui centru de voluntariat şi se îndreptau spre Obreja când s-a petrecut accidentul. Înainte de asta au fost la o acţiune caritabilă, la Oţelu Roşu. Tinerii din autoturism au vârste cuprinse între 15 şi 18 ani”, au declarat poliţiştii.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Alerta mondiala! Incep pregatirile de razboi. Statele Unite vor trimite in Polonia 12 avioane de lupta F-16

URMĂTORUL ARTICOL

Cadavrul unui barbat a fost gasit duminica pe malul lacului Cucuteni. Paznicii care patrulau cu barca pe lacul de acumulare au sunat la numarul unic de urgenta 112

Ultimele știri de la Actualitate