Un accident rutier a avut loc miercuri (20.11.2013) in suburbia Gastesti Pascani in care a fost implicata o masina cu insemnele Spitalului Arcadia

Un grav accident rutier a avut loc in suburbia Gastesti Pascani, in care a fost implicata o masina cu insemnele Spitalului Arcadia, in care se aflau doua femei, soferita de 35 de ani si o pasagera de 47 de ani.

 

Accidentul rutier a fost produs de un barbat de 40 de ani, din comuna Ciohorani, care se deplasa cu un autoturism Audi dinspre Codrii Pascanilor spre Pascani. Barbatul a incercat sa depaseasca o coloana de masini, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de autoturismul Renault inscriptionat cu logo-ul „Spitalul Arcadia”. Impactul a fost destul de puternic, masinile fiind avariate in proportie de 60 – 70%.

Soferul autoturismului Audi si soferita din Renault sunt in afara oricarui pericol, insa pasagera din autoturismul unitatii medicale din Iasi este in stare grava. Femeia a fost transportata la Spitalul Municipal Pascani, urmand sa fie trimisa, cel mai probabil, la Iasi. Vinovat de accident este barbatul care a intrat in depasire, pe numele caruia a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

bzi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Pericol in cimitirele din Iasi! Vezi ce au descoperit credinciosii

URMĂTORUL ARTICOL

Pericol pe strazile din Iasi! Un minor de 16 ani, din comuna Erbiceni, judetul Iasi, a fost prins conducand in zona Pacurari. Acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule

Ultimele știri de la Actualitate