accident_pacurari_18_septembrie

Un accident s-a produs in cursul acestei dupa-amiezi (18.09.2013) pe soseaua Pacurari din Iasi! Cauzele accidentului au fost viteza si carosabilul umed

În cursul acestei după-amiezi, un accident rutier între un autoturism marca Fiat Panda şi un autovehicul Volkswagen Passat a avut loc pe şoseaua Păcurari.

În cursul acestei după-amiezi, un accident rutier între un autoturism marca Fiat Panda şi un autovehicul Volkswagen Passat a avut loc pe şoseaua Păcurari.

Din cauza vitezei şi a carosabilului umed, şoferul Passatului a intrat violent în spatele Fiatului. Martorii susţin că Passatul avea peste 100 de km la oră. În urma impactului, Passatul a ajuns pe trotuar, după ce a dărâmat un popic şi un indicator rutier, evitând în ultimul moment lovirea unor trecători.

Poliţiştii prezenţi la faţa locului au declarat că cele două maşini se deplasau spre ieşirea din oraş, şi că şoferul de pe Passat nu a respectat distanţa regulamentară faţă de Panda. În urma incidentului, ambii şoferi au fost răniţi uşor, dar numai şoferul de pe Passat a fost transportat la spital, celalalt şofer refuzând îngrijirile medicale.

ziaruldeiasi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Festivalul International de Literatura si Traducere Iasi (FILIT) va fi lansat si la Bucuresti, in mod oficial maine, 19 septembrie, de la ora 11.00, in sala Le Diplomate de la Athénée Palace Hilton

URMĂTORUL ARTICOL

Bilant pozitiv al activitatilor pe primele opt luni ale anului 2013 pentru politistii ieseni! Vezi detalii

Ultimele știri de la Actualitate