accident_spania_tren_imagini_2013

Un asemenea mesaj cutremura facebook-ul! Conductorul trenului in care au murit 80 de oameni in Spania s-a laudat ca poate conduce cu viteze extreme! Si-a postat pe facebook o poza cu vitezometrul care indica 200 km/h (VIDEO)

Trenul care a deraiat in nord-vestul Spaniei „nu avea nicio problema tehnica” si tocmai i se facuse o revizie tehnica in cursul diminetii, a afirmat joi presedintele companiei feroviare.


Potrivit presei spaniole Francisco José Garzón a publicat in martie 2012 pe pagina sa de Faceboook o fotografie cu un vitezometru de tren care indica 200 de km/h, insa nu se stie daca se afla intr-o zona in care ii era permisa aceasta viteza sau nu. „Sunt la limita, nu pot sa conduc mai repede, ma amendeaza”  a fost unul dintre comentariile lui Francisco José Garzón.

Minute mai tarziu un prieten ii scrie pe Facebook: „Faci misto ca mergi cu 200”. Ulterior conductorul ii raspunde: „Vitezometrul nu poate fi trucat”. Un alt utilizator de Facebook il atentioneaza: „Daca te prinde jandarmeria, primesti amenda.”Desi contul sau a fost sters de pe Facebook, un utilizator Twitter a captat imaginile cu discutia si poza postata si le-a urcat pe Twitter.

Trenul care a deraiat in nord-vestul Spaniei „nu avea nicio problema tehnica” si tocmai i se facuse o revizie tehnica in cursul diminetii, a afirmat joi presedintele companiei feroviare publice Renfe.

Presedintele Renfe a citat ancheta in curs, subliniind ca, in „zona in care s-a produs accidentul exista o limitare a vitezei la 80” de kilometri pe ora, in contextul in care inregistrarea unui apel al conductorului, transcris de cotidianul El Pais in editia de joi, evoca o viteza de aproximativ 190 de kilometri pe ora.

{source}
<object width=”480″ height=”360″><param name=”movie” value=”//www.youtube.com/v/_8B0_9TSd8Y?version=3&amp;hl=ro_RO”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”//www.youtube.com/v/_8B0_9TSd8Y?version=3&amp;hl=ro_RO” type=”application/x-shockwave-flash” width=”480″ height=”360″ allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true”></embed></object>
{/source}

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

O veste care ii intereseaza pe toti iesenii! Autostrada Iasi – Targu Mures este tot mai aproape de realitate! Relu Fenechiu sustine ca erau costuri prea mari pana acum:”autostrada impunea construirea unui tunel pe sub tot Copoul, ceea este absurd”

URMĂTORUL ARTICOL

O masina cu numar de corp diplomatic a fost implicata, vineri 26 iulie, intr-un accident produs pe DN13A Targu Mures – Sovata, intre localitatile Calimanesti si Fantanele. In urma accidentului o persoana si-a pierdut viata si alte sase au fost ranite

Ultimele știri de la International