Un avion s-a prabusit, marti 3 decembrie, pe o strada din apropierea aerodromului din Targu Mures, iar pilotul, care era singur la bord, a reusit sa iasa din aparat inaintea izbucnirii unui incendiu

 

 

 

Avionul, care îl avea la bord doar pe pilot, s-a prăbuşit în zona străzii Libertăţii, aflată în apropierea aerodromului din Târgu Mureş, potrivit Mediafax.

 

 

„Avionul de tip Cessna era în aer după decolare şi s-a prăbuşit într-o zonă verde. Din spusele pilotului, ar fi intervenit o defecţiune tehnică, iar aparatul a atins un copac, după care s-a prăbuşit. Impactul a fost urmat de un incendiu, care a fost lichidat în scurt timp, iar avionul a ars aproape în întregime”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, Mihai Gagyi.

 

Pilotul a supravieţuit impactului şi a ieşit singur din avion. „Pilotul, în vârstă de 57 de ani, a reuşit să iasă singur din avion şi este în stare stabilă”, a adăugat Gagyi. Acesta nu a putut preciza dacă avionul ultrauşor era particular sau aparţinea aerodromului aflat în apropiere.

 

La faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD care urma să îl transporte pe pilot la Spitalul Judeţean de Urgenţă, însă acesta a refuzat.

 

„Bărbatul a suferit o arsură de gradul I la nivelul capului, dar nu are nicio traumă majoră şi a semnat pe proprie răspundere că nu mai merge la spital şi refuză internarea”, a spus şeful SMURD Mureş, Cristian Boeriu.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Paslaru Ioan, zis Puiu, iesean dat in urmarire prin Interpol, a fost prins in Marea Britanie. Ieseanul este acuzat de trafic de minori

URMĂTORUL ARTICOL

Medicul legist care a participat la exhumarea maicutei Irina Cornici de la Manastirea Tanacu a facut declaratii uluitoare: cauza mortii femeii a fost o supradoza de adrenalina

Ultimele știri de la Actualitate