Un barbat care facea autostopul in Bucium, in apropiere de Tamaz, a fost snopit in bataie de un sofer

 

 

 

Un barbat care facea autostopul in Bucium, in apropiere de Tamaz, a fost snopit in bataie de un sofer. Din primele date rezulta ca barbatul, in varsta de 30 de ani, se oprise sa discute cu un alt autostopist, in varsta de 40 de ani.

Intre timp, cei doi incercau sa gaseasca o masina de ocazie. La un moment dat, un sofer a oprit in apropiere de cei doi autostopisti si l-a izbit cu pumnii pe barbatul de 30 de ani, dupa care a fugit. Victima a cazut si s-a lovit in zona cefei. 

 

Intre timp, in zona a aparut si un echipaj SMURD, insa victima nu mai era prezenta, intrucat a fost dusa la Sectia 5 de un echipaj de la Politia Locala, care a intervenit la fata locului. Barbatul ranit va fi transportat la Spitalul „Sfantul Spiridon”, iar politistii incearca sa-l identifice pe soferul agresor.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Reprezentantii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad” Iasi au stabilit criteriile pentru admiterea din 2014. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Luni, 31 martie 2014 la Teatrul National „Vasile Alecsandri” (TNI) Iasi va avea loc spectacolul de balet „Spargatorul de Nuci”

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in