ambulanta

Un barbat de 30 de ani care lucra intr-o lutarie din localitatea ieseana Golaiesti a fost transportat, marti seara (24.09.2013), in coma, la spital, dupa ce un mal de pamant s-a prabusit peste el

Bărbatul lucra într-o lutărie din localitatea Golăeşti, judeţul Iaşi, iar la un moment un mal de pământ s-a prăbuşit peste el, acoperindu-l în totalitate.

Bărbatul lucra într-o lutărie din localitatea Golăeşti, judeţul Iaşi, iar la un moment un mal de pământ s-a prăbuşit peste el, acoperindu-l în totalitate.

La faţa locului s-au deplasat pompierii voluntari din comună, dar şi angajaţi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Totodată, în zona respectivă a fost trimis şi elicopterul SMURD de la Iaşi.

Bărbatul a fost scos de sub pământ şi a fost resuscitat timp de o jumătate de oră de către medici.

„El a răspuns manevrelor de resuscitare, după care a fost adus cu elicopterul SMURD la Spitalul «Sfântul Spiridon» din Iaşi. Pacientul este în stare critică, în comă profundă. El urmează să fie supus în cursul serii unor investigaţii medicale complexe”, a declarat, marţi, pentru Mediafax, medicul Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie mamici! Indemnizatia de crestere a copilului ar urma sa se calculeze raportat la ultimele 12 luni in ultimii doi ani anteriori nasterii copilului

URMĂTORUL ARTICOL

Maria Tanase celebrata de Google la 100 de ani de la nastere!

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in