Un barbat de 33 de ani din Iasi se chinuie de ani buni sa demonstreze ca nu este mort. Chiar Mitropolia Moldovei si Bucovinei sustine, intr-un document oficial, ca barbatul figureaza ca fiind mort si ingropat in cimitir

 

 

 

Drama bărbatului de 33 de ani a început încă din primele lui luni de viaţă, când a fost internat în spital. Doctorii au fost cei care i-ar fi spus mamei bărbatului că a murit din cauza unei boli şi că fusese incinerat. Totul din cauza unei confuzii de nume, scrie bzi.ro.

 

 

„S-a constatat că eu am suferit de o distrofie de gradul I şi ca urmare a acestui diagnostic am decedat. Iar mama când a venit i s-a comunicat faptul că nu mai poate lua copilul acasă pentru că este decedat”, a spus bărbatul.

 

A fost însă institutionalizat încă din momentul în care mama sa a fost anuntata ca a murit. După ani buni, a descoperit că figurează în acte ca fiind decedat. Bărbatul spune că există chiar şi documente care atestă că a fost înmormântat.

 

„S-a obţinut şi o probă care atestă faptul că la data de 17.02 1981 figurez ca persoană decedată şi înmormântată în parohia comunei Ungheni, din judeţul Iaşi”, a adăugat acesta.

 

Bărbatul a dat statul în judecată şi cere despăgubiri. Primii martori au fost deja audiaţi.

 

„Din cauză că am fost privat de creşterea la sânul mamei şi a abuzurilor de care am beneficiat de-a lungul timpului, am solicitat pârâta la obligarea sumei de un milion de euro, sumă ce nu poate fi cuantificată”, a precizat bărbatul.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un accident s-a produs in aceasta dimineata (16.11.2013) pe DN1 intre Sibiu si Sebes. Rotile tractoare ale unui autocar plin cu pasageri s-au desprins in mers si au lovit un TIR

URMĂTORUL ARTICOL

Eveniment organizat cu ocazia Zilei internationale pentru comemorarea victimelor accidentelor rutiere organizat de Asociatia Nationala pentru Sprijinirea Victimelor si Prevenirea Accidentelor Rutiere (ANSVPAR)

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in