accident_arcelor

Un barbat in varsta de 44 ani, angajat al GFR, care asigura un contract la combinatul siderurgic Arcelor Mittal, si-a pierdut ambele picioare, in urma unui grav accident de munca

Un barbat in varsta de 44 ani, angajat al GFR, care asigura un contract la combinatul siderurgic Arcelor Mittal, si-a pierdut ambele picioare, in urma unui grav accident de munca petrecut astazi.

Un barbat in varsta de 44 ani, angajat al GFR, care asigura un contract la combinatul siderurgic Arcelor Mittal, si-a pierdut ambele picioare, in urma unui grav accident de munca petrecut astazi.

Se pare ca barbatul a fost acrosat de un vagon de tren, in timp ce vorbea la telefonul mobil. Initial, piciorul stang i-a fost taiat si cel drept strivit. Dus la spital, medicii cu greu i-au salvat viata, dar au fost nevoiti sa ii amputeze si celalalt picior. Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati a inceput o ancheta in acest caz.

„Evenimentul a avut loc pe platforma ArcelorMittal la o societate care opereaza pe aceasta platforma, mai exact la Grupul Feroviar Roman in perimetrul statiei Malina. Persoana accidentata avea calitatea de sef de manevra si realiza compunerea, respectiv descompunerea vagoanelor. In timpul efectuarii sarcinilor de munca a fost surprins si accidentat de un tren aflat in faza de compunere, se faceau manevre cu vagoanele pentru a fi formata garnitura. Se pare ca a incercat sa treaca peste o cale ferata si a fost acrosat de trenul care venea din spate. Din primele cercetari se pare ca in momentul producerii accidentului victima vorbea la telefon”, a precizat reprezentantul ITM Galati, Viorel Dumitru, potrivit rtv.net.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Doliu in lumea teatrului! Actorul Constantin Ghenescu a fost gasit fara suflare in locuinta sa

URMĂTORUL ARTICOL

Incidente violente au avut loc, vineri 6 septembrie, in Centrul Istoric din Bucuresti, dar si in Gara de Nord. Suporterii maghiari au fost pusi pe scandal fiind nevoie de interventia jandarmilor

Ultimele știri de la Actualitate