ambulanta

Un copil de 2 ani din comuna vasluiana Garceni a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost strivit de un perete de lut care a cazut peste el. Micutul a fost lasat nesupravegheat de mama sa care era bauta

Băiatul a fost acoperit, practic, de cărămizi de chirpici şi de bucăţi de lemn, după ce unul dintre pereţii casei a cedat, antrenând în cădere şi toaleta construită în exterior. Mama copilului a anunţat ambulanţa, însă la mai bine de două ore după ce şi-a scos băiatul de sub dărâmături, potrivit Agerpres.

„M-am speriat foarte tare, am avut noroc că eram lângă băiat şi l-am scos repede se sub peretele care a căzut peste el. Era un perete fără susţinere şi de aceea s-a desprins când a bătut vântul. Nu m-am gândit că este ceva foarte grav şi am sunat mai târziu la ambulanţă”, a spus mama copilului.

Copilul va rămâne internat câteva zile la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

„La Unitatea de Primiri Urgenţe Vaslui a fost adus de ambulanţă un pacient în vârstă de 2 ani, din Gârceni. Prezenta policontuzii prin strivire, după ce un perete de lut a căzut peste el. Rămâne internat în secţia Chirurgie Infantilă pentru investigaţii şi tratament”, a declarat dr. Carmena Piseru, coordonatorul UPU Vaslui.

Băiatul accidentat mai are şase fraţi, iar Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui va efectua o verificare pentru a vedea dacă cei şapte copii sunt crescuţi în condiţii de siguranţă.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

De azi, 22 octombrie 2013, se pun in vanzare actiuni Romgaz. Vezi cum se pot cumpara actiunile Romgaz

URMĂTORUL ARTICOL

Mai multi vamesi din Vama Albita au fost saltati marti dimineata (22.10.2013) de procurorii DNA pentru mita si sunt suspectati de contrabanda

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in