elodia

Un document-bomba a fost descoperit in cazul Elodia, care poate schimba cursul anchetei. Vezi detalii

 

 

 

Un document-bomba a fost descoperit in cazul Elodia, care poate schimba cursul anchetei. In masina lui Cristian Cioaca au fost gasite urme din sangele lui, nu doar din al Elodiei, cum a aparut pana acum in presa. Jurnalistul Ion Spinu a prezentat documentele din dosar si sustine ca procurorii sunt cei care au ascuns probele.

 

 

„In documentul oficial ni se spune ca avem 4 urme de sange. Cercetand documentul din dosar am gasit raportul. Sangele lui Cioaca era pe clapeta unde se spune pana acum ca era doar sangele Elodiei. Dintr-o data mai apare o urma de sange pe care procurorii nu au luat-o in seama”, a declarat Spinu. Inedit este faptul ca sangele s-a descoperit de asemenea si in portbagaj.

 

„Genotiparea acestor urme a evidentiat un profil genetic cu cel al probei biologice Cioca Cristian. Nu numai prin masina ci si in portbagaj e sangele lui Cioaca.  Avem sangele lui Cioaca pe bancheta din spate si pe portiera din spate dreapta sangele unui barbat care e diferit de cel al lui Cioaca”, a adaugat el, potrivit romaniatv.net.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Circa 30.000 de mii de ieseni beneficiaza de gratuitate la transportul public din Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

Globurile de Aur 2014! Iata lista completa a castigatorilor

Ultimele știri de la Actualitate