ULTIMĂ ORĂ:

Un document-bomba a fost descoperit in cazul Elodia, care poate schimba cursul anchetei. Vezi detalii

Un document-bomba a fost descoperit in cazul Elodia, care poate schimba cursul anchetei. Vezi detalii
Citit : 9 views Comentariu

 

 

 

Un document-bomba a fost descoperit in cazul Elodia, care poate schimba cursul anchetei. In masina lui Cristian Cioaca au fost gasite urme din sangele lui, nu doar din al Elodiei, cum a aparut pana acum in presa. Jurnalistul Ion Spinu a prezentat documentele din dosar si sustine ca procurorii sunt cei care au ascuns probele.

 

 

„In documentul oficial ni se spune ca avem 4 urme de sange. Cercetand documentul din dosar am gasit raportul. Sangele lui Cioaca era pe clapeta unde se spune pana acum ca era doar sangele Elodiei. Dintr-o data mai apare o urma de sange pe care procurorii nu au luat-o in seama”, a declarat Spinu. Inedit este faptul ca sangele s-a descoperit de asemenea si in portbagaj.

 

„Genotiparea acestor urme a evidentiat un profil genetic cu cel al probei biologice Cioca Cristian. Nu numai prin masina ci si in portbagaj e sangele lui Cioaca.  Avem sangele lui Cioaca pe bancheta din spate si pe portiera din spate dreapta sangele unui barbat care e diferit de cel al lui Cioaca”, a adaugat el, potrivit romaniatv.net.