Un grav accident s-a produs in aceasta dimineata (16.04.2014) pe E70 intre Orsova si Drobeta Turnu Severin! In accident au fost implicate trei masini si un microbuz

 

 

 

Circulaţia rutieră este închisă pe drumul european E 70, între Orşova şi Drobeta Turnu Severin, din cauza producerii miercuri dimineaţă a unui accident rutier.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat pentru AGERPRES că în eveniment sunt implicate trei autoturisme şi un microbuz care transportat mai multe persoane.’La faţa locului se află mai multe echipaje de poliţişti, lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi. Două victime au fost transportate la spital şi alte cinci necesită asistenţă medicală. Se acţionează pentru descarcerarea altora’, a precizat Nicolae Lohon.

 

 

 

Potrivit acestuia, oameni legii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Circulaţia va reveni la normal în zonă după ce autovehiculele vor fi îndepărtate în afara carosabilului.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata ce prevede Codul Rutier 2014 pentru persoanele care au masina inmatriculata in alta tara decat Romania

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie! Iata cateva sfaturi pentru soferii care circula in trafic in conditii meteo nefavorabile

Ultimele știri de la Actualitate