accident

Un grav accident s-a produs in aceasta dimineata (19.09.2013) pe E85 in zona localitatii Calimanesti, judetul Vrancea. Un autocar supraetajat cu 74 de pasageri s-a rasturnat, doua persoane si-au pierdut viata iar alte cinci au suferit leziuni usoare

In această dimineaţă, în jurul orei 03.00, pe DN2 (E85), în judeţul Vrancea, a avut loc un accident grav de circulaţie.

In această dimineaţă, în jurul orei 03.00, pe DN2 (E85), în judeţul Vrancea, a avut loc un accident grav de circulaţie.

Este vorba despre un autocar supraetajat (cu 74 de pasageri) care s-a răsturnat în afara părţii carosabile la kilometrul 214, în zona localităţii Călimăneşti. Potrivit primelor date, două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte cinci au suferit leziuni uşoare. Circulaţia auto se desfăşoară în condiţii normale.

Pentru un trafic fluent şi sigur, Centrul Infotrafic recomană conducătorilor auto să circule cu viteză moderată, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să nu bruscheze comenzile autovehiculului, să mărească distanţa în mers între vehicule şi, atunci când rulează pe suprafeţe alunecoase, să folosească mai ales frâna de motor.
Precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme referitoare la traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră traficul rutier este închis pe DN25, între localităţile gălăţene Tudor Vladimirescu şi Vameş, din cauza unor aluviuni şi a apei scurse pe suprafaţa carosabilă. Pe celelalte artere rutiere se ciculă în condiţii normale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că miercuri, 18 septembrie 2013, s-au înregistrat 26 accidente rutiere grave, în urma cărora 2 persoane şi-au pierdut viaţa, iar 28 au fost rănite.
Principalele cauze generatoare ale evenimentelor au fost traversarea neregulamentară, neadaptarea vitezei la condiţiile de drum şi neacordarea priorităţii pietonilor.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Mitropolitul Ardealului, IPS Andrei Andreicut, a vorbit despre pozitia BOR cu privire la proiectul exploatarii miniere de la Rosia Montana. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! Un cabinet stomatologic a rasarit peste noapte in cadrul Ambulatoriului Integrat Sf. Spiridon. Cu mai multe acuzatii de malpraxis, Ana Maria Nastac, un medic stomatolog din Botosani, a facut prima victima la Iasi

Ultimele știri de la Actualitate