accident

Un grav accident s-a produs pe E85 in Darmanesti, judetul Suceava!Cinci tineri au fost la un pas de moarte dupa soferul masinii a pierdut controlul volanului intr-o curba si, din cauza vizibilitatii reduse, a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat

Accidentul s-a petrecut la câţiva kilometri de Suceava, în localitatea Dărmăneşti, pe Drumul European 85.

 

Tinerii au petrecut toată noaptea, apoi au vrut să plece spre casă, iar șoferul s-a urcat beat la volan. Din cauza vizibilității reduse, de numai 20 de metri, într-o curbă a pierdut controlul mașinii, care a ieșit de pe șosea.

Autoturismul a ajuns într-un șanț, apoi a fost proiectat pe constrasens, unde s-a răsturnat.

În urma accidentului toţi cei cinci tineri, de 19 şi 20 de ani, au fost răniţi. Ei au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava.

 

 

La spital, unul din tineri a făcut circ şi a adus injurii personalului medical, fiind nevoie de intervenţia paznicilor spitalului pentru a-l calma. De beat ce era, tânărul a urlat la personalul sanitar, iar atunci când reporterii au vrut să discute cu el şi-a deschis şliţul la pantaloni cerând să îi fie filmate zonele intime, potrivit informatiata.ro.

 

Unul din răniţi se află în stare gravă, având leziuni la nivelul capului.

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata cum poti scapa de depresie cu ajutorul plantelor medicinale!

URMĂTORUL ARTICOL

O farmacista din Iasi,care este sefa Laboratorului Central pentru Calitatea Semintelor si Materialului Saditor din cadrul Ministerului Agriculturii, a accidentat mortal o femeie, vineri seara (02.11.2013) pe raza comunei Obrejita, Vrancea

Ultimele știri de la Actualitate