incendiu_jilava

Un incendiu a izbucnit sambata la un depozit de polistiren din localitatea ilfoveana Jilava

Un incendiu puternic a fost semnalat sâmbătă după-amiaza prin numărul de urgenţă 112. Mai multe persoane au sunat şi au anunţat că un depozit din Jilava este în flăcări.

Un incendiu puternic a fost semnalat sâmbătă după-amiaza prin numărul de urgenţă 112. Mai multe persoane au sunat şi au anunţat că un depozit din Jilava este în flăcări.

 Incendiul a afectat, pe o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, 95% din fabrica de polistiren şi întregul depozit, care s-a prăbuşit. La intervenţie au participat 12 autospeciale cu apă şi spumă, două autoscări şi o maşină de descarcerare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Simion Petruş, a precizat că a existat pericolul de propagare a incediului la clădirile din jur şi din această cauză primele măsuri au fost cele de prevenţie.

După o luptă asiduă cu flăcările, incendiul a fost stins în jurul orei 23.30. Cu toatea acestea, pompierii rămân în continuare, o perioadă, la faţa locului, deoarece mai sunt locuri în care iese fum şi trebuie verificat să nu fi rămas bucăţi de material aprinse.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Publicatia britanica „The Economist” apreciaza, pentru a doua oara, ca Romania va inregistra anul acesta o crestere economica peste estimari

URMĂTORUL ARTICOL

Cateva zeci de persoane s-au adunat la Universitate si in fata Teatrului National din Capiala, pentru a protesta fata de eutanasierea cainilor comunitari

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in