medic_beat_a_accidentat_un_pieton

Un medic beat a lovit cu masina un pieton, apoi a vrut sa fuga de la locul faptei. S-a intamplat in Suceava. Medicul era de garda in momentul accidentului, dar se afla la cumparaturi in oras

Medicul era de gardă la centrul de permanenţă din localitatea Cajvana atunci când a produs accidentul, iar martorii au spus că acesta era băut, informează România TV.

Medicul era de gardă la centrul de permanenţă din localitatea Cajvana atunci când a produs accidentul, iar martorii au spus că acesta era băut, informează România TV.

Nu numai că nu a dorit să acorde îngrijiri medicale tânărului de 27 de ani pe care l-a lovit cu maşina, ci bărbatul a şi vrut să fugă de la locul accidentului. Medicul a fost imobilizat de către trecători, care au luat şi cheile din contact.

Scandalul a început în momentul în care la faţa locului au ajuns poliţiştii şi l-au rugat pe bărbat să sufle în etilotest. Medicul a refuzat să fie testat şi a fost dus cu forţa la spitalul din Rădăuţi pentru recoltare de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi acolo, bărbatul a făcut scandal cu colegii de breaslă şi a refuzat să i se ia probe de sânge.

Medicul este cercetat de către poliţişti.

Tânărul lovit va necesita mai multe zile de spitalizare.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un accident mortal s-a produs vineri (04.10.2013) pe DN2, in zona localitatii Maracineni, judetul Buzau

URMĂTORUL ARTICOL

Un taximetrist in varsta de 32 de ani, din municipiul Vaslui, a fost arestat pentru trafic de minore si de persoane, fiind acuzat ca a racolat si exploatat sexual doua tinere atat in tara, cat si in bordeluri din strainătate

Ultimele știri de la Actualitate