Un medic chirurg din Iasi este cercetat de catre procurori pentru ca a masluit acte pentru a obtine credite bancare! Vezi detalii incredibile

 

 

 

 

 

 

 

Un medic chirurg din Iaşi este cercetat de către procurori pentru că a măsluit acte în scopul obţinerii unor credite bancare. Acesta ar fi făcut falsuri pentru a accesa împrumuturi de la zece bănci din Iaşi, folosindu-se de numele unor notari din municipiu.

Chiar dacă pare ieşit din comun pentru un doctor, el s-a încumetat să falsifice contracte de vânzare-cumpărare a unor imobile pentru a dovedi băncilor că poate garanta pentru credite. A reuşit să ducă de nas pe funcţionarii de la câteva bănci. Poliţiştii au făcut cercetări în acest dosar încă de anul trecut, iar procurorii i-au percheziţionat luni la amiază cabinetul şi vila imensă din Tomeşti.

 

Medicul chirurg Lucian Gheorghiţă Far­ma­tu, de la Spitalul Clinic de Pneumo­fti­ziologie, are zeci de procese cu fosta soţie şi sora acesteia, mărul discordiei fiind vila imensă a acestuia din localitatea Tomeşti, construită cu ajutorul celor două femei. După ce a divorţat de soţie în urmă cu câţiva ani, doctorul a fost pe punctul de a fi executat de fosta nevastă şi cumnată, dar a reuşit să oprească procedura de vânzare oferindu-le bani cash, pentru a renunţa la pretenţii. Se pare că medicul a apelat la soluţii neortodoxe pentru a face rost de bani. În acest sens este bănuit de către poliţişti şi procurori că ar fi falsificat contracte de vânzare-cumpărare pentru a obţine credite de la zece bănci. Poliţiştii de la Secţia 4 Poliţie au primit anul trecut o plângere de la un notar privind un contract de vânzare fals. „Am primit o cerere de la Banca Carpatica, la mijlocul anului trecut, dar şi de la poliţiştii Secţiei 4 Tătăraşi, privind un contract de vânzare-cumpărare care ar fi fost încheiat la mine. Acesta era un fals, nu a fost încheiat la mine. Pur şi simplu era folosit antetul nota­rului Armaşu, cu care lucrasem vreo câţiva ani, dar s-a mutat în alt oraş. Contractul presupunea o vânzare fictivă. A fost purtată corespondenţa cu poliţiştii pe această temă de cei de la cabinetul meu. Contractul era folosit pentru obţinerea unor credite, din câte am înţeles“, a spus notarul Ştefan Coste.

 

ziaruldeiasi.ro

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Tudor Gheorghe va sustine un concert la Pascani pe 25 martie 2014! Vezi cat costa un bilet

URMĂTORUL ARTICOL

Padocul de la Tomesti, cu o capacitate maxima de 1000 locuri, este functional

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in