drum_inzapezit

Un microbuz scolar care transporta copii la scoala a ramas inzapezit, astazi 1 octombrie, in comuna Vintileasca din judetul Vrancea, unde ninge viscolit

Un microbuz scolar care transporta copii la scoala a ramas inzapezit, astazi, in comuna Vintileasca din judetul Vrancea, unde ninge viscolit. Pentru scoaterea masinii din zapada s-a intervenit cu un utilaj al primariei.

Un microbuz scolar care transporta copii la scoala a ramas inzapezit, astazi, in comuna Vintileasca din judetul Vrancea, unde ninge viscolit. Pentru scoaterea masinii din zapada s-a intervenit cu un utilaj al primariei.

Microbuzul, care transporta elevi la scoala in comuna Vintileasca, a ramas inzapezit in localitatea Poiana Stoichii, scrie Mediafax.

„Microbuzul scolar a ramas inzapezit in satul Poiana Stoichi, din cauza stratului gros de zapada de pe carosabil. In zona este viscol, ceea ce ingreuneaza si mai mult deplasarea masinilor. Am mers cu un utilaj cu lama si am scos microbuzul din zapadai, iar copiii au ajuns cu bine la scoala. Batrânii spun ca nu au mai intâlnit asa ceva. Porumbul este necules, merele sunt in copaci, iar iarna a venit”, a declarat primarul comunei Vintileasca, Georgel Spataru.

El spune ca a solicitat ISJ Vrancea un microbuz cu tractiune 4×4 pentru a face fata perioadei de iarna.

„Pentru a putea duce copiii la scoala si de la scoala catre casele lor avem nevoie de un microbuz scolar cu tractiune integrala. Drumurile sunt foarte grele in zona de munte, iar odata cu venirea iernii devin aproape impracticabile”, a mai spus Georgel Spataru.

Marti dimineata, un drum national a fost blocat in judetul Vrancea din cauza zapezii. Astfel, traficul rutier a fost inchis, timp de aproximativ doua ore, pe DN 2D Focsani-Ojdula -Tirgu Secuiesc-Brasov, pe sectorul Lepsa-Ojdula.

Iarna s-a instalat deja in zonele montane din tara. In Brasov, Harghita, Vrancea, Covasna si Suceava s-a asternut deja un strat de zapada.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Casa de Cultura a Municipiului Iasi „Mihai Ursachi” din Parcul Copou organizeaza cursuri de limbi straine – engleza, germana, italiana, franceza si spaniola – atat pentru incepatori, cat si pentru nivelurile mediu si avansat

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie! ANM a emis o avertizare meteorologica nowcasting de tip cod galben de ninsori valabila pentru judetele Suceava, Bacau, Vrancea si Neamt

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in