Un nou drog face furori in Europa! Traficantii au descoperit ca hortensiile pot fi folosite pe post de inlocuitor pentru cannabis

 

 

 

Un nou drog care face furori in Europa devalizeaza gradinile francezilor. Traficantii au descoperit ca hortensiile pot fi folosite pe post de inlocuitor pentru cannabis. Cu toate acestea, substanta obtinuta este extrem de toxica, asemanatoare cu cea folosita de nazisti in camerele de gazare.

 

Locuitorii dintr-un oras francez se confrunta de mai multe saptamani cu un val de furturi neobisnuit. Cel de hortensii. Oamenii spun ca nu au mai pomenit asa ceva.

 

„Niciodata nu am crezut ca cineva ar putea face una ca asta. Jandarmii mi-au zis ca hotii au furat toate hortensiile din oras. Le-au jumulit”.

 

Hotii au smuls frunzele si florile uscate ale plantelor iar pe unele chiar le-au taiat aproape din radacina. Raufacatorii amesteca hortensiile cu tutun si obtin un efect asemanator celui dat de marijuana. Totusi, farmacistii avertizeaza ca folosirea hortensiilor pe post de cannabis este extrem de periculoasa.

 

„Inlocuieste cannabisul si reprezinta un amestec mult superior acestuia. Efectul este unul politoxic si nu este deloc inofensiv”, spune un farmacist francez.

 

Specialistii spun ca substanta este la fel ca acidul cianhidric, care a fost baza chimica pentru temutul Zyklon B. Acesta a fost un insecticid folosit de nazisti pentru a-i gaza pe detinutii din lagarele de concentrare.

 

Autoritatile spun ca nu au cum sa interzica oamenilor sa planteze hortensii pe proprietatile lor. In localitatea Hucqueliers au fost jefuite peste 20 de gradini, insa la politie au fost depuse doar doua plangeri.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Spaga de lux la Directia de Protectie a Copilului Brasov. Directoarea institutiei, Virginia Martin, a fost retinuta dupa ce a primit un autoturism de lux de la un consilier judetean

URMĂTORUL ARTICOL

Pentru cel de-al treilea an consecutiv, BRD Groupe Societe Generale este prezenta in Top 500 Banking Brands

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in