lista_de_sedinta_cu_radu_prisacaru_proces_coruptie

Un om de nadejde a lui Fenechiu a fost trimis in judecata astazi de procurori! Cezar Ciprian Gherghesanu este director comercial la Fene Grup si este acuzat ca a mintit pentru a-l salva pe omul de afaceri Cristian Maftei

Cezar Ciprian Gherghesanu, de 44 ani, director comercial la Fene Grup SA a fost trimis in judecata astazi de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi pentru comiterea infractiunii de marturie mincinoasa.

Cezar Ciprian Gherghesanu, de 44 ani, director comercial la Fene Grup SA a fost trimis in judecata astazi de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi pentru comiterea infractiunii de marturie mincinoasa. Acesta este acuzat ca pe data de 21 septembrie 2011, a dat o declaratie mincinoasa in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Iasi pentru a-l salva de puscarie pe omul de afaceri Cristian Maftei. Declaratia sa nu l-a ajutat prea mult pe Maftei si in plus s-a ales si cu dosar pentru marturie mincinoasa.
Fiind audiat de instanţa de judecată în calitate de martor de instanţa de judecată, la data de 21.09.2011,  în dosarul penal nr. 236/45/2007 al Curţii de Apel Iaşi, privind pe inc. Prisăcaru Vasile Radu şi Maftei Cristian, a declarat aspecte neconforme cu realitatea şi diferite de cele rezultate din materialul probator administrat în cursul urmării penale şi în faza cercetării judecătoreşti, cu privire la împrejurările esenţiale ale cauzei, asupra cărora a fost întrebat„, au declarat procurorii in rechizitoriul trimis pe masa judecatorilor de la Judecatoria Iasi.

Cezar Ciprian Gherghesanu a mintit in celebrul dosar Mita la prefect, dosar in care fostul prefect Radu Prisacaru a primit o pedeapsa de patru ani de inchisoare cu executare. Cristian Maftei trebuie sa execute cinci ani de inchisoare. Acest martor a sustinut ca a vazut momentul in care Cristian Maftei i-a dat 25.000 euro Norinei Forna, proprietarea terenului care fusese cerut spaga de acuzatii din dosar.

La data de 21.09.2011 Ghergheşanu Ciprian  a fost audiat în calitate de martor în dosarul cu nr. 236/45/2007 şi a declarat în faţa instanţei de judecată că în ziua de 21/22.08.2006, în jurul orei 7.00-7.10, în restaurantul Barbarosa din Podu Roş, unde obişnuia să-şi bea cafeaua, s-a întâlnit cu inculpatul Maftei Cristian, care s-a aşezat la o masă şi pe care l-a văzut cum număra nişte bani pe care-i avea într-o sacoşă. Ghergheşanu Ciprian l-a întrebat pe inculpat ce face, iar acesta i-a zis că intenţionează să cumpere un teren pentru părinţii săi şi a aflat de la inculpat că era vorba despre suma de 25.000 euro. La rugămintea inculpatului Maftei Cristian, care nu putea să conducă pentru că era ameţit din cauza unui tratament cu antibiotice, Ghergheşanu Ciprian l-a dus cu maşina la Cabinetul Stomatologic al numitei Forna Norina. Martorul a susţinut că l-a văzut pe inculpatul Maftei Cristian cum i-a înmânat sacoşa cu bani numitei Forna Norina. Această declaraţie a avut ca unic scop înlăturarea răspunderii penale a inc. Maftei Cristian„, au precizat procurorii.

agendadeiasi.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Caz socant in subordinea Directiei Vamale Iasi! Inspectorul vamal Onorel Alexa de 45 ani a murit in conditii suspecte la vila unui coleg! Onorel Alexa era in carti pentru a fi numit seful Vamii Albita

URMĂTORUL ARTICOL

A inceput returul Ligii I de fotbal. Primul meci: Gaz Metan Medias 3-1 Gloria Bistrita. Vezi programul complet a etapei XX

Ultimele știri de la Eveniment