ambulanta

Un paznic al Statiunii Piscicole din Falticeni a impuscat un tanar in brat si abdomen. Paznicul sustine ca tanarul a venit la furat peste impreuna cu un prieten

Un paznic al Staţiunii Piscicole din Fălticeni a împuşcat un tânăr în braţ şi abdomen. Conflictul a început după ce paznicul societăţii piscicole a observat doi tineri pe malul iazului, care voiau să pescuiască ilegal.

 

Tinerii au fost scoşi de pe terenul societăţii şi s-au dus într-un bar. Au stat acolo şi au băut câteva ore. Potrivit România TV, la un moment dat şi paznicul a intrat în local pentru a-şi cumpăra ceva de mâncare. Atunci a fost atacat de cei doi tineri.

Paznicul a încasat câteva lovituri, iar scandalul s-a mutat afară. Aici, bărbatul a scos arma şi a tras în unul dintre cei doi tineri. Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la legalitatea utilizării armei de către paznicul iazului respectiv.

Tânărul a fost împuşcat în mână şi abdomen şi a fost dus de urgenţă la spitalul din Fălticeni. Cum rănile suferite au fost minore, el a fost externat. Colegii paznicului se plâng că au probleme de multe ori cu braconierii.

Anchetatorii urmează să stabilească dacă cei doi tineri veniseră într-adevăr la furat pe iaz.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Vezi cum poti slabi sanatos patru kilograme cu dieta cu dovleac

URMĂTORUL ARTICOL

Un accident grav s-a produs miercuri (23.10.2013) in localitatea Pietris, Bistrita Nasaud! Doi copii au fost loviti de o autoutilitara in timp ce se aflau pe bicicleta. Unul dintre ei este internat in stare grava cu un traumatism cranio-cerebral acut

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in