ambulanta

Un politist din Vaslui a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost lovit de un sofer beat. Barbatul era aproape in coma alcoolica, dar a reusit sa fuga de la locul accidentului

 

 

 

Poliţistul în vârstă de 44 de ani se afla pe marginea drumului împreună cu fratele său. Cei doi au fost izbiţi din spate de un autoturism. Practic, maşina l-a călcat pe poliţist, strivindu-i cutia toracică. Fratele său a reuşit însă să se ferească la timp şi a suferit leziuni uşoare. Acesta a sunat imediat la ambulanţă.

 

 

Poliţistul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Bârlad, unde a fost dus direct în sala de operaţie. Ulterior, medicii l-au trimis la o clinică din Iaşi, însă starea sa este gravă.

 

Imediat după accident, şoferul a părăsit locul faptei, însă a fost găsit de poliţişti. Acesta era împreună cu un prieten, amândoi în stare avansată de ebrietate. Şoferul avea o alcoolemie în sânge de 1,60. Acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului, dar şi pentru faptul că a urcat băut la volan.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Traditii romanesti in Postul Craciunului

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie! Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) va distribui inca 3.000 de tichete pentru persoane fizice, in cadrul Programului Rabla 2013, incepand de joi 14 noiembrie

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in