Un tanar politist ajutor al sefului de post din comuna vasluiana Osesti, a fost impuscat in gat, joi seara 15 mai , de un coleg din comuna Cozmesti

 

 

 

Incidentul s-a petrecut în incinta postului de poliţie din Deleşti, acolo unde mai multe cadre ale Inspectoratului de Poliţie Vaslui participaseră la o acţiune în cursul zilei, potrivit Agerpres.

 

 

„Potrivit datelor preliminare ale anchetei, în mod accidental, un poliţist şi-a rănit un coleg în timp ce se aflau în sediul Postului de Poliţie Deleşti. Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

 

La faţa locului s-a deplasat o echipă condusă de inspectorul-şef al IPJ Vaslui, comisarul-şef Mihai Carp.

 

Victima, care prezenta o plagă împuşcată în zona gâtului, a fost preluată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Potrivit primelor informaţii, poliţistul se află în afara oricărui pericol, glonţul neatingând niciun organ vital.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Programe de conversie profesionala! Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi organizeaza programe de conversie profesionala in cadrul mai multor facultati! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! Magazinul Profi face angajari. Vezi lista posturilor disponibile pentru Iasi

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in