taximetrist_injunghiat

Un taximetrist din Constanta a fost injunghiat in gat, miercuri (29.05.2013), in plina strada de un client. Agresorul este cautat de politie

Un taximetrist din Constanţa a fost înjunghiat în gât, miercuri noaptea, de un client. Totul s-a întâmplat pe o stradă lăturalnică. Bărbatul a reuşit să se apere de lovituri şi să sune la 112. A fost dus la spital. Agresorul este căutat de poliţie.

Un taximetrist din Constanţa a fost înjunghiat în gât, miercuri, de un client.
Un taximetrist din Constanţa a fost înjunghiat în gât, miercuri, de un client. 

Totul s-a întâmplat pe o stradă lăturalnică. Bărbatul a reuşit să se apere de lovituri şi să sune la 112. A fost dus la spital. Agresorul este căutat de poliţie.

UPDATE 

Poliţiştii constănţeni spun că incidentul s-a petrecut în jurul orei 05.15 şi nu ar fi vorba despre un jaf, şi de un conflict izbucnit între taximetrist şi clientul pe care l-a transportat la o adresă din municipiul Constanţa.

Potrivit Mediafax, şoferul le-a spus anchetatorilor că după ce şi-a dus clientul la destinaţie în momentul în care i-a comunicat preţul acesta l-a atacat cu un cuţit sau cu un briceag, lovindu-l peste mâini şi faţă, după care a fugit.

Taximetristul, în vârstă de 61 de ani, şi-a anunţat colegii, iar dispeceratul societăţii la care este angajat a alertat autorităţile prin 112. O ambulanţă l-a transportat pe bărbatul rănit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, medicii stabilind că rănile pe care le are nu sunt grave, astfel că nu a fost necesară internarea acestuia.

Poliţiştii au declanşat o anchetă şi speră ca în scurt timp să îl găsească pe atacator.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un accident spectaculos s-a produs, miercuri dimineata (29.05.2013), in centrul Sibiului. Un barbat a pierdut controlul volanului si s-a rostogolit cu masina in aer de mai multe ori

URMĂTORUL ARTICOL

Socant! O femeie din Maramures este cercetata in stare de arest preventiv, fiind acuzata ca si-a omorat „prin cruzimi” bebelusul de doua saptamani, dupa care i-a ars cadavrul

Ultimele știri de la Actualitate