Un tenor de la Opera Nationala Iasi, gasit spanzurat in casa sa!

Soc in mediul artistic iesean, dupa ce tenorul Operei Nationale Iasi, de doar 35 de ani, Octavian Dumitru, a fost gasit spanzurat ieri dupa-amiaza in vila sa. Din informatiile oferite de politisti, acesta a decis sa-si curme viata duminica dimineata, medicii ajunsi la fata locului nemaiavand alta posibilitate decat sa-i constate decesul.
Din informatiile detinute la acest moment, se pare ca Octavian Dumitru s-ar fi sinucis din cauza datoriilor acumulate pentru vila in care acesta se mutase de mai putin de jumatate de an. Tenorul locuia in casa din Strada Aglae Pruteanu nr. 8, impreuna cu o colega de la Opera Nationala Iasi, cea care l-a si gasit spanzurat. Insa, din cauza problemelor financiare, tanarul vanduse imobilul unui vecin de al sau pentru suma de 47 mii Euro. La inceputul lunii  martie, adica in cateva zile, acesta trebuia sa evacueze vila.
Duminica seara, colegii lui de la Opera Nationala au transmis un mesaj de condoleante pentru „prietenul si colegul, basul Octavian Dumitru”.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Dieta armatei israeliene: slabesti in opt zile zece kilograme

URMĂTORUL ARTICOL

Senzational! Si-a luat amenda din cauza meciului Simonei Halep

Ultimele știri de la Eveniment