ULTIMĂ ORĂ:

Un TIR a intrat in doua case, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului intr-o curba

Un TIR a intrat in doua case, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului intr-o curba
Citit : 6 views Comentariu

Proprietarii caselor dormeau la ora la care a avut loc accidentul. Aceştia s-au trezit din cauza zgomotului puternic.

„M-am pus la somn şi m-am trezit cu o bubuitură extraordinară. M-am speriat extraordinar, m-am uitat pe geam şi am văzut catastrofa”, a declarat unul dintre proprietari.

 

Ambele case au fost avariate destul de serios de şoferul care a pierdut controlul maşinii. „Autotractorul, înmatriculat în Bucureşti, în timp ce se îndrepta în direcţia Sebeş-Sibiu, la kilometrul 345, într-o curbă uşoară a pierdut controlul de deplasare, s-a răsturnat în şanţul din drteapta, intrând în coliziune cu două imobile”, a declarat un reprezentant al poliţiei.

 

Cei doi oameni care se aflau în camion au fost răniţi. Echipajul de descarcerare sosit la locul accidentului s-a chinuit patru ore să-l scoată dintre fiare. „Pacientul prezenta un traumatism toraco-abdominal sever prin strivire. Este conştient. Este stabil din punct de vedere hemodinamic şi respirator, prezintă traumatisme ale membrelor inferioare”, a declarat un reprezentant ISU.

 

{source}
<iframe width=”540″ height=”315″ src=”http://www.romaniatv.net/embed_iframe.php?id=110730″ border=”0″ scrolling=”no” style=”border: 0px;”></iframe>
{/source}