Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi (TUIASI) cauta mascota! Si tu poti participa la concurs. Premiul este de 3500 lei

 

 

 

Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi (TUIASI) își caută mascotă. Așa că îi invită pe toți cei inspirați și talentați să intre într-o competiție pentru 3.500 de lei, în care să se întreacă într-o idee de simbol care să reprezinte TUIAȘI ani buni de-acum încolo. Deadline-ul e 1 iunie 2014, iar adresa de expediat propunerile este international@tuiasi.ro.

 

 

Dacă până aici ai fi interesat, citește mai departe ca să afli detalii.

 

Cine poate participa?

 

Competiția este deschisă oricui. Dacă ai idei, nu contează că ești student, absolvent, profesor sau nici n-ai măcar n-ai trecut pragul universității noastre vreodată. Poți să fii din Iași, din împrejurimi sau chiar din străinătate.  Nici domeniul tău de formare nu contează, doar ideea e importantă. Dacă ne covingi că propunerea ta ne reprezintă, premiul e al tău. Al tău sau al echipei din care faci parte, fiindcă poți participa la concurs fie cu un proiect individual, fie cu unul de echipă.

 

Ce să fie mascota?

 

Mascota poate fi ce vrei tu. Doar să spună totul despre noi și să o putem transforma pe urmă în brand-ul nostru, căruia să-i dăm viață, astfel încât să apară pe toate materialele de promovare. De la o versiune „umblătoare”, la imagini pe baloane și pixuri, la „cusături” pe rucsacuri și genți.

 

Ca să-ți venim în ajutor, dar fără a-ți îngrădi creativitatea, îți dăm trei cuvinte cheie de la care să pornești: inginerie, experiment, creativitate. Nu trebuie să te limitezi la ele, ci să te poarte cu gândul mai departe.

 

Probabil că nu e nevoie să-ți spunem că propunerea trebuie să fie originală, dar îți reamintim că trebuie să fie ceva cu adevărat „Wow!”. Încât să suprindă în mod plăcut întreaga comunitate și pe partenerii noștri.

 

Cum trebuie să arate?

 

Propunerile tale trebuie trimise sub forma unor desene/ schițe realizate în Photoshop, CorelDraw, InDesign sau orice alt program în care îți poți exprima ideile. Poți trimite și desene realizate de mână și digitalizate. Dorim doar să vedem propunerea de mascotă din mai multe perspective (din față, din lateral, din spate, plan detaliu, plan general și orice altă încadrare la care te-ai mai gândit) ca să ne dăm seama despre ce e vorba și despre cum ar putea arăta „în carne și oase”. Cu cât mai multe detalii, cu-atât mai bine, știi cum se spune.

 

De asemenea, te rugăm să ne trimiți atât versiunea originală, cât și versiunea PDF a propunerii (ca să fim siguri că o putem vizualiza). Pe lângă acestea, ar fi binevenită și o descriere a propunerii tale, în care să ne dai de înțeles cum ți-a năzărit ideea și de ce crezi că ne-ar reprezenta pe noi. Dacă ai mai multe propuneri, le poți trimite pe toate, să avem de unde alege.

 

Cui trimit și până când?

 

Propunerile tale trebuie expediate, sub un titlu sugestiv, la adresa international@tuiasi.ro, până pe data de 1 iunie 2014.

 

Ce primesc?

 

Pe lângă mândria de a fi autorul mascotei pe care o poartă una dintre cele mai prestigioase universități din țară, vei primi și 3.500 de lei. Și, mai mult, recunoștință din partea noastră și tot entuziasmul din comunitate.

 

Cine alege?

 

Juriul care va selecta cea mai potrivită mascotă pentru universitatea noastră va fi format din profesioniști în domeniul design-ului și de reprezentanți ai TUIAȘI.

 

Chiar n-ai de ce să nu participi. 

 

tuiasi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie ieseni! Concert vocal-simfonic extraordinar de Pasti „Via Crucis” joi 17 aprilie 2014, la Colegiul Octav Bancila

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie! Afla cum vor circula trenurile in perioada sarbatorilor de Paste si in perioada mini-vacantei de 1 mai

Ultimele știri de la Actualitate