accident_antibiotice_iasi_9.08.2013_-_noua_morti_1

(UPDATE – ACCIDENT IN ZONA ANTIBIOTICE IASI) Cel mai ingrozitor accident petrecut in ultimii patru ani la Iasi lasa in urma inca doua familii indoliate! In aceasta seara, 8.09.2013 cei doi supravietuitori ai accidentului au murit la spital

UPDATE ora 21.30: In urma accidentului petrecut astazi in zona Antibiotice, la trecerea caii ferate inspre Uricani, existau doi supravietuitori pe care medicii au incercat sa-i salveze, insa nu au reusit. In aceasta seara, in jurul orei 21.00 a fost declarat decesul acestora.

accident_antibiotice_iasi_sf_maria_2013_-_tibana_poze_trenUPDATE ora 21.30: In urma accidentului petrecut astazi in zona Antibiotice, la trecerea caii ferate inspre Uricani, existau doi supravietuitori pe care medicii au incercat sa-i salveze, insa nu au reusit. In aceasta seara, in jurul orei 21.00 a fost declarat decesul acestora.

Este vorba de tanarul de 25 ani care suferise mai multe leziuni si a intrat in sala de operatie in jurul orei 17.00 si de un copil de 14 ani care suferise un traumatism cranio-cerebral sever. Ambii au murit la spital in aceasta seara. Astfel, numarul victimelor din acest accident a crescut la 11. Totul s-a produs din cauza unui sofer care nu a vazut trenul Iasi – Dorohoi.

agendadeiasi.ro

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

(VIDEO -9.08.2013 )Accidentul cumplit de la Iasi s-a produs sub ochii a zeci de martori! Declaratiile celor care au vazut confirma ipoteza ca soferul microbului nu a vazut trenul: „sunt numai cadavre intinse pe zeci de metri”

URMĂTORUL ARTICOL

Medicul Diana Cimpoesu, coordonator SMURD Iasi, este in vizorul procurorilor de la DNA! Vezi motivul

Ultimele știri de la Actualitate