Valori romanesti umilite! Iata motivul incredibil pentru care Valentin Porcisteanu, unul dintre cei mai buni piloti de raliu din Romania, a fost inlocuit cu un ungur

 

 

 

Unul dintre cei mai buni piloti de raliu din Romania, Valentin Porcisteanu, a aflat din presa ca nu mai face parte din echipa pentru care a concurat pana anul trecut.

Socul a fost si mai mare cand a citit ca locul lui a fost luat de un pilot din Ungaria. Pilotul a fost inlocuit dupa ce i s-a pus in vedere ca trebuie sa asigure o parte „foarte consistenta” din bugetul echipei, suma fiind prea mare pentru pilotul roman.

 

„Ultimele discutii pe care le-am avut in cadrul echipei au avut loc prin luna decembrie, iar atunci mi s-a spus ca trebuie sa vin cu o parte foarte consistenta din buget, ceea ce nu a fost posibil. Dupa asta a ramas discutia in aer. Ulterior am aflat chiar de pe Autorally ca noul membru al echipei este Gergo Szabo, practic, in locul meu. M-am „trezit” acum in aer, fara masina, fara nimic”, a declarat Valentin Porcisteanu. Pilotul Daniel Onoriu a criticat dur excluderea colegului sau.

 

 „Il dam afara pe Valentin Porcisteanu, care in ultimele sezoane a terminat pe locul 1 intre pilotii romani, si aducem in locul lui un pilot ungur. Asa s-ar proceda si in Ungaria? Ar da afara un ungur si ar aduce un roman in campionatul national? Asa isi apreciaza Romania valorile? Sa se inteleaga clar ca nu am nimic cu UNGURII, la fel as fi reactionat daca era vorba de un ITALIAN, AUSTRIAC, POLONEZ sau orice nationalitate vreti voi”, a scris Onoriu pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

O femeie din Iasi a fost accidentata astazi, 17 martie 2014, pe o trecere de pietoni din apropierea magazinului Billa

URMĂTORUL ARTICOL

Veste buna pentru elevii ieseni care vor sa studieze in SUA! Vineri, 21 martie 2014, pot participa la o intalnire organizata de Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi”, prin Compartimentul American Corner

Ultimele știri de la Actualitate