Vasile Olaru, cel care si-a ucis sotia cu sange rece este tinut in viata cu ajutorul aparatelor

 

 

 

Medicii de la Spitalul Sf. Spiridon au precizat ca barbatul care si-a ucis sotia cu sange rece a iesit din coma, dar la cateva ore a fost conectat din nou la aparate. Vasile Olaru a stat mai bine de doua saptamani in coma, fiind tinut in viata doar cu ajutorul aparatelor.

Dupa ce si-a injunghiat mortal sotia, sub ochii colegelor de munca, barbatul a incercat sa se sinucida cu acelasi cutit de 18 centimetri. Ranile provocate in piept si in gat l-au adus la un pas de moarte. Un echipaj SMURD l-a transportat de urgenta la spital, initial medicii fiind rezervati in ceea ce priveste sansele de supravietuire. In urma cu cateva zile, o infectie respiratorie parea ca-i va complica tot mai mult starea de sanatate, familia fiind pregatita pentru tot ce-i mai rau. Medicii au confirmat ca desi starea barbatului avea o evolutie favorabila, o complicatie l-a adus din nou in stare critica si este mentinut in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva.

 

„Pacientul este din nou intubat si ventilat mecanic dupa ce a dat primele semne ca incepe sa-si revina. Din cauza infectiei respiratorii am decis reluarea intubatiei traheale. La momentul de fata este din nou in stare critica cu un prognostic rezervat, la Terapie Intensiva”, a precizat conf. dr. Diana Cimpoesu, medic sef UPU-SMURD in cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iasi. 

 

In seara de 28 decembrie, Vasile Olaru si-a ucis sotia, iar in urma au ramas trei copii. Fapta barbatului nu a uimit vecinii din localitatea Paun, fiind cunoscute certurile frecvente din familie. Pana si familia barbatului a recunoscut ca acesta devenise agresiv si extrem de gelos, la scurt timp dupa ce s-a intors din Grecia. Cei trei copii si-au inmormantat mama in Ajunul Anului Nou. Acestia au ramas in grija unor rude, care si-au asumat toate responsabilitatile. Imediat ce medicii vor hotari ca barbatul s-a recuperat si ca nu mai exista niciun risc vital, Vasile Olaru va fi nevoit sa povesteasca anchetatorilor ce motiv l-a impins sa-si omoare sotia.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Tragedie in campusul studentesc din Galati! Ionut Claudiu Oprea(23 de ani) student la Facultatea de Arhitectura Navala a Universitatii Dunarea de Jos a fost gasit decedat in camera de camin

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! Iata topul celor mai reclamate banci in 2013

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in