ULTIMĂ ORĂ:

Vasile Olaru, cel care si-a ucis sotia cu sange rece este tinut in viata cu ajutorul aparatelor

Vasile Olaru, cel care si-a ucis sotia cu sange rece este tinut in viata cu ajutorul aparatelor
Citit : 3 views Comentariu

 

 

 

Medicii de la Spitalul Sf. Spiridon au precizat ca barbatul care si-a ucis sotia cu sange rece a iesit din coma, dar la cateva ore a fost conectat din nou la aparate. Vasile Olaru a stat mai bine de doua saptamani in coma, fiind tinut in viata doar cu ajutorul aparatelor.

Dupa ce si-a injunghiat mortal sotia, sub ochii colegelor de munca, barbatul a incercat sa se sinucida cu acelasi cutit de 18 centimetri. Ranile provocate in piept si in gat l-au adus la un pas de moarte. Un echipaj SMURD l-a transportat de urgenta la spital, initial medicii fiind rezervati in ceea ce priveste sansele de supravietuire. In urma cu cateva zile, o infectie respiratorie parea ca-i va complica tot mai mult starea de sanatate, familia fiind pregatita pentru tot ce-i mai rau. Medicii au confirmat ca desi starea barbatului avea o evolutie favorabila, o complicatie l-a adus din nou in stare critica si este mentinut in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva.

 

„Pacientul este din nou intubat si ventilat mecanic dupa ce a dat primele semne ca incepe sa-si revina. Din cauza infectiei respiratorii am decis reluarea intubatiei traheale. La momentul de fata este din nou in stare critica cu un prognostic rezervat, la Terapie Intensiva”, a precizat conf. dr. Diana Cimpoesu, medic sef UPU-SMURD in cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iasi. 

 

In seara de 28 decembrie, Vasile Olaru si-a ucis sotia, iar in urma au ramas trei copii. Fapta barbatului nu a uimit vecinii din localitatea Paun, fiind cunoscute certurile frecvente din familie. Pana si familia barbatului a recunoscut ca acesta devenise agresiv si extrem de gelos, la scurt timp dupa ce s-a intors din Grecia. Cei trei copii si-au inmormantat mama in Ajunul Anului Nou. Acestia au ramas in grija unor rude, care si-au asumat toate responsabilitatile. Imediat ce medicii vor hotari ca barbatul s-a recuperat si ca nu mai exista niciun risc vital, Vasile Olaru va fi nevoit sa povesteasca anchetatorilor ce motiv l-a impins sa-si omoare sotia.

 

bzi.ro