Vasile Zacornea este noul sef la Serviciul de Inmatriculari si Permise Iasi!

 

 

 

Vasile Zacornea a preluat „frâiele“ Serviciului de Înmatriculări şi Permise Iaşi, după ce Tudor Minea , fostul şef, a fost prins băut la volan. Potrivit unor surse apropiate anchetei disciplinare îndreptate împotriva lui Minea, acesta din urmă s-a internat în spital, după ce a anunţat conducerea Prefecturii că vrea concediu de odihnă.

De remarcat că Vasile Zacornea, numărul doi în cadrul instituţiei, face subiectul unui dosar penal fiind cercetat pentru braconaj. „Am fost informat că domnul Vasile Zacornea a preluat conducerea instituţiei, fiind în prezent interimar. Aşa s-a stabilit între cei de acolo“, a precizat Romeo Olteanu, prefectul Iaşului.

La sfârşitul săptămânii trecute, mai exact vineri, Ser­viciul de Înmatriculări şi Permise a fost „vizitat“ de doi comisari veniţi de la Bucureşti pentru a verifica dacă, în urmă cu o săptămână, acesta ar fi băut în instituţie împreună cu ceilalţi angajaţi, pentru a-şi serba onomastica. Reamintim că Minea a fost depistat sub influenţa al­coolului la volanul autoturismului său personal în apropierea instituţiei, de către Poliţia Ru­tieră. Analizele de laborator ale probelor de sânge prelevate de la comisar au scos o concentraţie de 1,70 mg/l alcool pur în sânge la prima probă şi 1,60 mg/l alcool pur în sânge la a doua probă. El s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

În prezent, dosarul de cercetare deschis pe numele lui Zacornea nu a fost finalizat de către poliţiştii de la Serviciul de Arme şi Explozibili din cadrul Inspectoratului Judeţean de Po­liţie (IPJ). Zacornea este cercetat de poliţiştii IPJ într-un dosar de braconaj. Pe 1 iunie, împreună cu un angajat al Tribunalului Iaşi şi un angajat al reprezentanţei Peu­geot, au fost filmaţi cu ajutorul unei camere cu termoviziune de către poliţiştii de frontieră umblând prin pădurile din zona localităţii Golăieşti. Poliţiştii de frontieră i-au oprit ulterior, iar pe bancheta din spate au găsit o armă de vânătoare, cu care po­liţiştii cred că s-a tras în noaptea respectivă. 

 

ziaruldeiasi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Si tu poti prepara in casa sucul minune care te scapa de celulita! Vezi cum prepari sucul minune care topeste celulita

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie soferi! Iata ce se va intampla cu benzina si motorina de la 1 aprilie 2014!

Ultimele știri de la Actualitate