Veste buna pentru pascaneni! Iata cand ar putea fi deschis Strandul Municipal Pascani si lista cu preturi

 

 

 

Lucrarile de la Strandul Municipal Pascani au amanat deschiderea acestuia pentru data de 15 iunie, dar nici atunci nu este sigur ca se va intampla.

Asta deoarece depinde de lucrarile de constructii la grupul sanitar. Mai mult decat atat, se lucreaza si la canalul bazinului care are ca rol sa indeparteze mizeria de pe picioarele celor care doresc sa intre in bazinul de inot. „A trebuit sa marim acel canal deoarece se murdarea apa foarte repede si se aduna mizerie si in instalatia de filtrare a apei. Mai este necesar sa vopsim bazinul si avem speranta ca in jurul datei de 15 iunie vom reusi sa deschidem strandul”, a precizat viceprimarul municipiului Pascani, Vasile Axinte. De precizat faptul ca preturile de intrare la strand vor ramane aceleasi ca si anul trecut. Un adult va scoate din buzunar 10 lei, cei cu varste de la 7 – 18 ani vor achita 5 lei, copiii sub 7 ani, cei institutionalizati, veteranii de razboi, cat si persoanele cu handicap vor avea intrare libera.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

„Ritmuri atemporale” eveniment gazduit de Palas Mall

URMĂTORUL ARTICOL

Ieseni, incepand cu data de 1 iulie 2014 se modifica programul de lucru cu publicul de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Iasi

Ultimele știri de la Actualitate