Veste buna pentru toti romanii! Si ziua de 2 mai va fi libera insa va fi recuperata in cursul lunii

 

 

 

„Ca și anul trecut, această solicitare a celor două organizații a fost facută in vederea sprijinirii turismului românesc, ținând cont de faptul că, in toate destinațile turistice din România agențiile de turism, hotelierii și autoritațile locale au pregătit pachete speciale de cazare pentru mini-vacanța de 1 Mai, precum și activițăti specifice: concerte, concursuri, spectacole”, transmit asociaţiile într-un comunicat de presă.

 

 

„Și in acest an am solicitat Guvernului României – Domnului Prim-Ministru Victor Ponta – acordarea zilei de 2 mai liberă la nivel național în vederea impulsionării turismului românesc și a creșterii circulației turistice in toate stațiunile turistice din România și sunt convinsă că și în acest an vom fi sprijiniți în acest sens. Pachetele turistice speciale de 1 Mai au fost lansate deja de colegii din toată țara la Târgul de Turism al României, fiecare destinație in parte fiind pregatită să-și primească turiștii cu aceată ocazie”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării și Federația FAPT.

 

„Pe Litoralul Românesc turiștii care vor sosi in mini-vacanța de 1 Mai vor avea parte de pachete speciale de cazare și bineînțeles de numeroase activități și evenimente organizate atât de autoritățile locale cât și de agenții economici de pe Litoral, respectiv: Parada Litoralului Românesc – eveniment organizat de catre Asociația Litoral – Delta Dunării, concerte în aer libere, jocuri pe plajă, petreceri organizate de catre cluburile de pe Litoral, etc”, a mai precizat Corina Martin.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie romani! De la 1 aprilie 2014 cartile de identitate vor fi inlocuite cu carti biometrice de identitate! Vezi ce elemente noi vor contine

URMĂTORUL ARTICOL

Noi dezvaluiri in cazul minorei batuta de un politist din Neamt! Tanara este impliata si intr-un dosar de crima

Ultimele știri de la Actualitate