Veste proasta pentru sute de ieseni! in intervalul 14-15 aprilie apa potabila va fi intrerupta in mai multe zone. Vezi detalii

 

 

 

Luni si marti, 14 – 15 aprilie, locuitorii din mai multe sate din judetul Iasi vor ramane fara apa potabila, din cauza lucrarilor de igienizare a rezervoarelor de apa din aceste localitati sau din cauza unor lucrari la sistemul de furnizare.

Astfel, luni, 14 aprilie, in intervalul orar estimat 9:00 – 20:00, furnizarea apei potabile va fi intrerupta catre utilizatorii din satele Tomesti Deal, Chicerea, Dealu Doamnei si Goruni, in scopul efectuarii unor lucrari de inlocuire a pompelor de la Statia de Pompare Tomesti. 

Marti 15 aprilie 2014, in intervalul orar estimat 7:00 – 18:00, furnizarea va fi sistata catre utilizatorii din satul Mitoc, comuna Sipote, in vederea igienizarii rezervorului de apa de 100 mc din localitate. In vederea evitarii efectelor negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iasi roaga consumatorii afectati sa-si creeze rezerve de apa pentru perioada de intrerupere si isi cere scuze pentru disconfortul creat. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, clientii pot suna la telefon 0232.969.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Panica la Iasi! Un taximetrist beat a produs un accident in zona Podu de Piatra in cursul acestei zile (11.04.2014)

URMĂTORUL ARTICOL

Un accident s-a produs astazi (11.04.2014) in zona Valea Lupului din Iasi! Vezi cum s-a produs accidentul

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in