Veste șoc! Dr. Carmina Schaas a murit în timpul gărzii

/

Un medic și asistent universitar din Iași și-a pierdut viața în timpul unei gărzi la Maternitatea Cuza Vodă. Dr. Carmina Schaas, în vârstă de 58 de ani, a suferit un infarct în timpul serviciului și a decedat la scurt timp după ce colegii ei au intervenit pentru a o ajuta.

Vestea a fost primită cu tristețe și șoc în comunitatea medicală din Iași și din întreaga țară. Dr. Carmina Schaas era un medic dedicat și iubit de pacienții săi, dar și un coleg respectat și apreciat. Aceasta a fost descrisă ca fiind o persoană minunată și plină de energie, care și-a dedicat viața să-i ajute pe ceilalți.

Sute de mesaje au fost postate pe rețelele de socializare

Dr. Carmina Schaas va fi mereu rememorată ca un medic dedicat, pasionat și talentat. Colegi, pacienți și cunoscuți ai acesteia și-au manifestat imediat tristețea pe rețelele de socializare și nu numai.

„La revedere, Carmina!
Ai fost aproape de toti cei care aveau nevoie de priceperea ta, intotdeauna cand a trebuit, generoasa si optimista, inspirand siguranta si incredere.”, se arată în mesajul postat de medicul Antoniu Petriș.

De asemenea, dr. Popescu a transmis un mesaj emoționant.

„Există momente în viață când ne oprim din tot ceea ce facem și reflectăm la ce avem și analizăm tot ceea ce a fost. Astăzi este unul dintre acele momente. Timpul s-a oprit în loc. În ritmul galopat pe care ni-l impune meseria, din dorința de a ajuta cât mai mulți oameni, uităm să ne manifestăm recunoștința și să ne gândim la cât de mult înseamnă pentru noi oamenii din jurul nostru.
Doamna doctor Schaas a fost un om extraordinar, un izvor de energie pură pe care și-a canalizat-o zi de zi să ajute. Mii de nașteri, mii de paciente și mii de ore petrecute pentru a fi trup și suflet alături de oricine a avut nevoie.
Medic, mentor, chirurg desăvârșit dar dincolo de toate aceste minunate calități, a fost mamă, bunică și prieten. Sunt tentat să spun că nu îmi găsesc cuvintele în aceste momente să exprim ceea ce simt dar despre doamna doctor aș putea vorbi ore în șir fără să mă repet și cred că acest lucru este ceea ce trebuie să facem, să o cinstim în sufletul nostru și să ne exprimăm admirația și sentimentele de apreciere pentru doamna doctor.
Astăzi este unul dintre acele momente.
Astăzi ne închinăm. Drum lin.
Mulțumim.”, a scris dr. Popescu Dan.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Ce simboluri a dorit să poarte pe rochie Regina Camilla la ceremonia de încoronare?

URMĂTORUL ARTICOL

Prognoză meteo: Iarna revine în mai multe zone din România

Ultimele știri de la Actualitate