Vestea bomba din testamentul lui Sergiu Nicolaescu! Vezi cine mosteneste toate filmele care-i poarta semnatura

 

 

 

Surpriza uriasa pentru Dana, sotia regretatului Sergiu Nicolaescu: regizorul a lasat mostenire altcuiva toate filmele care-i poarta semnatura.

„Las spectatorilor romani toate filmele mele”, se arata in testamentul descoperit la trei luni de la moartea maestrului. De aceea, in weekend, la Cinema Studio bucurestenii vor putea viziona cu intrare libera 11 filme marca Sergiu Nicolaescu.

 

Cu toate ca exista un testament, Iolanda Nicolaescu (88 de ani) a solicitat in justitie impartirea in mod egal a averii regizorului cu vaduva acestuia. Astfel, sora lui Sergiu Nicolaescu ar dori inclusiv jumatate din drepturile de autor ale celor peste 60 de filme realizate in 50 de ani de cariera de regizor. Noul testament legat de filme nu a surprins-o. „Sergiu Nicolaescu nu-mi spunea mereu ce face, cum face… Si el a zis la TV ca lasa spectatorilor filmele lui, el a facut totul pentru publicul lui. Nu sunt in niciun conflict cu Dana. Am fost invitata la proiectii, dar nu pot veni, pentru ca sunt nedeplasabila. Am o artroza foarte accentuata si nu pot merge. Îmi pare foarte rau”, a declarat sora lui Sergiu Nicolaescu in Ziarul Ring. 

 

Intrebata despre ultimul dialog cu regizorul, Iolanda Nicolaescu ne-a dezvaluit ce i-a spus fratele ei parca presimtindu-si sfarsitul. „Cand am vorbit ultima oara cu fratele meu, mi-a spus ca nu se simte bine si am fost foarte ingrijorata. Crezand ca sunt ingrijorata ca voi ramane pe drumuri, mi-a zis: «Nu avea nicio grija, ca eu iti las tie bani atat cat sa poti sa traiesti toata viata!». Se intampla chiar inainte sa ajunga la spital”, sustine sora lui Sergiu Nicolaescu.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Protestatarii de la Pungesti, care incercau sa ajunga in Piata Unirii, acolo unde vor avea loc manifestarile dedicate Zilei Unirii Principatelor, au fost opriti de jandarmerie si politie pe strada Lapusneanu

URMĂTORUL ARTICOL

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. Decizia instantei este definitiva. Vintu este acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa, fost director al FNI

Ultimele știri de la Actualitate