recomandari_pentru_a_parea_mai_tanara

Vezi 5 sfaturi pentru a parea mai tanara decat esti

Manichiura face diferenta
Pentru o alura tinereasca taie unghiile scurt, patrate sau rotunde. Renunta la culorile inchise care imbatranesc mana si mergi pe lacuri in culori deschise, vii si mate, dar care sa se potriveasca nuantei pielii. Pentru un plus de prospetime si stralucire, aplica peste oja un lac incolor, In plus, manichiura va tine si mai mult, deci, dublu beneficiu.
Ridurile din jurul buzelor trebuie complet anihilate. Cum altfel, daca nu cu un creion contur de buze? Si asta pentru a impiedica intinderea rujului. Deci, conturul este obligatoriu, insa in culori deschise, cat mai apropiate de nuanta rujului. Oricat de dragi iti sunt rujurile inchise, spune-le adio, pentru ca aspresc trasaturile. Rujeaza-te cu gloss-uri sau rujuri deschise si sidefate.
Nu uita sa stai dreapta! Cei care au un spate drept sunt perceputi ca persoane tinere. Suge burta! Odata cu varsta metabolismul se leneveste si kilogramele se acumuleaza. Cunosti scuza „am si eu o varsta”? Pacaleste-i pe cei din jur printr-o postura tinereasca.
Adopta o coafura tinereasca – Regula de aur este: fara fire albe de par. Culoarea face diferenta! Adopta culorile calde, tineresti, ideale fiind satenul cicolatiu sau aramiu, dar si blondul miere. Daca ai parul lung, intinde-l cu placa sau peria. Cand nu dispui de instrumentele necesare ori de timp, alege cocul prins lejer, rasucit pe degete si lasa cateva fire rebele sa-ti incadreze chipul. Esti adepta parului scurt? Atunci opteaza pentru tunsoarea in scari, ce da volum parului si este extrem de tinereasca! Bretonul nu numai ca e la moda, dar si intinereste!
Ai grija la fardurile de ochi – Pentru a ascunde ridurile incearca fardurile cremoase si sidefate care prin reflectarea luminii creeaza efectul de lifting. Odata cu varsta, pielea se lasa, asa apar si nesuferitele pleoapele cazute. Fardeaza pleoapa superioara cu o culoare inchisa imediat de sub spranceana si estompeaz-o spre ochi. Foloseste culori cu doua tonuri mai inchise decat nuanta pielii. Alege culori calde si pale: roz, bej, aramiu.
5 recomandari pentru a parea mai tanara

5 recomandari pentru a parea mai tanara

Manichiura face diferenta
Pentru o alura tinereasca taie unghiile scurt, patrate sau rotunde. Renunta la culorile inchise care imbatranesc mana si mergi pe lacuri in culori deschise, vii si mate, dar care sa se potriveasca nuantei pielii. Pentru un plus de prospetime si stralucire, aplica peste oja un lac incolor, In plus, manichiura va tine si mai mult, deci, dublu beneficiu.

Ridurile din jurul buzelor trebuie complet anihilate. 
Cum altfel, daca nu cu un creion contur de buze? Si asta pentru a impiedica intinderea rujului. Deci, conturul este obligatoriu, insa in culori deschise, cat mai apropiate de nuanta rujului. Oricat de dragi iti sunt rujurile inchise, spune-le adio, pentru ca aspresc trasaturile. Rujeaza-te cu gloss-uri sau rujuri deschise si sidefate.

Nu uita sa stai dreapta! 
Cei care au un spate drept sunt perceputi ca persoane tinere. Suge burta! Odata cu varsta metabolismul se leneveste si kilogramele se acumuleaza. Cunosti scuza „am si eu o varsta”? Pacaleste-i pe cei din jur printr-o postura tinereasca.

Adopta o coafura tinereasca 
Regula de aur este: fara fire albe de par. Culoarea face diferenta! Adopta culorile calde, tineresti, ideale fiind satenul cicolatiu sau aramiu, dar si blondul miere. Daca ai parul lung, intinde-l cu placa sau peria. Cand nu dispui de instrumentele necesare ori de timp, alege cocul prins lejer, rasucit pe degete si lasa cateva fire rebele sa-ti incadreze chipul. Esti adepta parului scurt? Atunci opteaza pentru tunsoarea in scari, ce da volum parului si este extrem de tinereasca! Bretonul nu numai ca e la moda, dar si intinereste!

Ai grija la fardurile de ochi –
Pentru a ascunde ridurile incearca fardurile cremoase si sidefate care prin reflectarea luminii creeaza efectul de lifting. Odata cu varsta, pielea se lasa, asa apar si nesuferitele pleoapele cazute. Fardeaza pleoapa superioara cu o culoare inchisa imediat de sub spranceana si estompeaz-o spre ochi. Foloseste culori cu doua tonuri mai inchise decat nuanta pielii. Alege culori calde si pale: roz, bej, aramiu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Vezi cateva trucuri care te mentin in forma intreaga zi

URMĂTORUL ARTICOL

Vezi cateva sfaturi pentru frumusetea sprancenelor tale

Ultimele știri de la Sanatate