ULTIMĂ ORĂ:

Vezi care sunt cele opt firme interesate de licitatia pentru refacerea strazilor din Iasi!

Vezi care sunt cele opt firme interesate de licitatia pentru  refacerea strazilor din Iasi!
Citit : 7 views Comentariu

 

 

 

Nu mai putin de opt firme au intrat in cursa pentru castigarea contractului prin care se vor reface strazile din Iasi care au fost distruse in urma lucrarilor la reteaua de apa si canalizare.

ApaVital va plati 1,6 milioane de lei pentru aceste reparatii care vor trebui facute in mai multe zone cu carosabilul avariat. Firmele care s-au aratat interesate de refacerea strazilor sunt Geprocon, cu subcontractantul Apolodor 2003, TED Construct, Enviro Construct, Strungariu & Co Rigamis LM SNC si cea de-a cincea oferta apartine RDV Construct – Euroconstruct Group prin subcontractantul CFG Road.

 

Cele mai dificile situatii se intalnesc pe strada si pe soseaua Bucium, dar si pe strada Toma Cozma, acolo unde lucrarile la reteaua de apa dureaza de cateva luni. „Unele santiere sunt în plina desfasurare, iar doua dintre acestea creeaza nemultumire în momentul de fata, fiind vorba de lucrarile de interventie pentru modernizarea retelei de apa si canalizare de pe soseaua Bucium si lucrarile de pe Toma Cozma, zone pe care nu se pot efectua lucrari de asfaltare în aceasta perioada pentru ca în primavara se va lasa asfaltul”, au spus reprezentantii Primariei Iasi.

 

Edilii sustin ca una dintre principalele probleme provocate de lucrarile facute la instalatia de apa este faptul ca deszapezirea pe timpul iernii ar putea intalni piedici mari. Structura subreda a carosabilului nu poate sustine utilajele de mare tonaj, folosite pentru curatarea drumurilor. 

 

bzi.ro