ULTIMĂ ORĂ:

Vezi ce trebuie sa mananci pentru a scapa de celulita

Vezi ce trebuie sa mananci pentru a scapa de celulita
Citit : 6 views Comentariu
Depunerile adipoase din zonele cu celulita sunt cele mai rezistente si e nevoie de saptamani bune de dieta ca sa obtii efecte vizibile. Alimentele potrivite joaca un rol esential in combaterea celulitei.
Unele fructe si legume pot fi consumate fara restrictii, datorita efectului de eliminare a excesului de apa si toxine. Ananasul, afinele, grepfrutul, kiwi, merele, morcovii, rosiile, spanacul, telina nu trebuie sa-ti lipseasca. Ai voie sa mananci si carne slaba, oua, nuci, fructe uscate, iaurt.
Meniu pentru o saptamana
Esti gata sa-ti invingi poftele de dragul frumusetii? Trebuie sa eviti toate alimentele procesate, alcoolul, cafeaua, dulciurile, produsele prajite sau bogate in grasimi. Iata ce trebuie sa mananci:
Luni
– Mic dejun: o cescuta cu ceai verde (sau alt ceai anticelulitic) + un ou fiert + o felie de paine integrala cu putin unt sau cateva picaturi de ulei de masline + un iaurt semidegresat + un kiwi.
– Pranz: o salata de sfecla-rosie + o felie de piept de pui + o felie de branza slaba.
– Gustari: 1 mar + 3 caise uscate.
– Cina: o farfurie cu supa de legume + 10 migdale.
Marti
– Mic dejun: o cescuta cu ceai verde + un iaurt semidegresat cu cereale si fructe uscate + o portocala.
– Pranz: o felie de peste slab cu legume la cuptor + o cescuta cu ananas proaspat.
– Gustari: o banana mica + 3 biscuiti sarati din cereale integrale.
– Cina: omleta din doua albusuri cu salata de rosii + un morcov.
Miercuri
– Mic dejun: o cescuta cu ceai verde + 2 felii de paine integrala + 2 felii de sunca slaba de pui + 1 kiwi.
– Pranz: 2 oua fierte tari + o felie de branza slaba + salata din salata verde si doua rosii cu putin ulei de masline si otet + un mar.
– Gustari: 1 iaurt semidegresat + 3 patratele de ciocolata neagra.
– Cina: supa de varza + cateva felii de dovlecel la gratar cu putin ulei de masline si piper + o jumatate de grepfrut.
Joi
– Mic dejun: o cescuta cu ceai verde + un iaurt de baut cu cereale integrale + o jumatate de grepfrut (ramas de miercuri).
– Pranz: 250 g de ciuperci champignon sote + o felie de carne slaba de vitel.
– Gustari: 1 ciorchine mic de strugure + 10 migdale.
– Cina: o portie de broccoli, conopida si morcovi la cuptor cu o lingura de smantana slaba + o salata de portocale taiate cubulete cu scortisoara.
Vineri
– Mic dejun: o cescuta cu ceai verde + o felie de paine integrala cu putin unt sau ulei de masline + o felie de branza slaba + o cescuta cu compot de caise sau cirese.
– Pranz: o pulpa de pui fara piele + dovlecei si rosii la cuptor + o salata de grepfrut si portocala (un grepfrut, o portocala).
– Gustari: 3 biscuiti sarati din cereale integrale + 1 kiwi.
– Cina: o ciorbita de legume + o felie de paine integrala + un mar.
Sambata
– Mic dejun: o cescuta cu ceai verde + un iaurt de baut cu o banana feliata si cereale integrale.
– Pranz: o salata din: o felie de piept de pui, o rosie, salata iceberg, o felie de branza slaba + o felie de paine integrala + o portocala.
– Gustari: un iaurt semidegresat + un pumn cu fructe oleaginoase (alune de padure, migdale, nuci).
– Cina: o portie de paste cu sos de rosii si o felie de branza rasa + o salata de fructe cu scortisoara.
Duminica
– Mic dejun: o cescuta cu ceai verde + 2 felii de paine integrala + 2 felii de sunca de pui + o rosie si un castravete.
– Pranz: o felie de peste slab la gratar + 250 g de fasole verde pregatita la abur + 1 iaurt natur.
– Gustari: 3 patratele de ciocolata neagra + 3 prune uscate.
– Cina: pui cu legume la cuptor (morcovi, rosii, usturoi, broccoli) + un iaurt natur.
Esti gata sa-ti invingi poftele de dragul frumusetii? Trebuie sa eviti toate alimentele procesate, alcoolul, cafeaua, dulciurile, produsele prajite sau bogate in grasimi. Iata ce trebuie sa mananci

Esti gata sa-ti invingi poftele de dragul frumusetii? Trebuie sa eviti toate alimentele procesate, alcoolul, cafeaua, dulciurile, produsele prajite sau bogate in grasimi. Iata ce trebuie sa mananci

Depunerile adipoase din zonele cu celulita sunt cele mai rezistente si e nevoie de saptamani bune de dieta ca sa obtii efecte vizibile. Alimentele potrivite joaca un rol esential in combaterea celulitei.Unele fructe si legume pot fi consumate fara restrictii, datorita efectului de eliminare a excesului de apa si toxine. Ananasul, afinele, grepfrutul, kiwi, merele, morcovii, rosiile, spanacul, telina nu trebuie sa-ti lipseasca. Ai voie sa mananci si carne slaba, oua, nuci, fructe uscate, iaurt.

Meniu pentru o saptamana

Luni
– Mic dejun: o cescuta cu ceai verde (sau alt ceai anticelulitic) + un ou fiert + o felie de paine integrala cu putin unt sau cateva picaturi de ulei de masline + un iaurt semidegresat + un kiwi.
– Pranz: o salata de sfecla-rosie + o felie de piept de pui + o felie de branza slaba.- Gustari: 1 mar + 3 caise uscate.
– Cina: o farfurie cu supa de legume + 10 migdale.

Marti
– Mic dejun: o cescuta cu ceai verde + un iaurt semidegresat cu cereale si fructe uscate + o portocala.
– Pranz: o felie de peste slab cu legume la cuptor + o cescuta cu ananas proaspat.- Gustari: o banana mica + 3 biscuiti sarati din cereale integrale.
– Cina: omleta din doua albusuri cu salata de rosii + un morcov.

Miercuri
– Mic dejun: o cescuta cu ceai verde + 2 felii de paine integrala + 2 felii de sunca slaba de pui + 1 kiwi.
– Pranz: 2 oua fierte tari + o felie de branza slaba + salata din salata verde si doua rosii cu putin ulei de masline si otet + un mar.- Gustari: 1 iaurt semidegresat + 3 patratele de ciocolata neagra.
– Cina: supa de varza + cateva felii de dovlecel la gratar cu putin ulei de masline si piper + o jumatate de grepfrut.

Joi
– Mic dejun: o cescuta cu ceai verde + un iaurt de baut cu cereale integrale + o jumatate de grepfrut (ramas de miercuri).
-Pranz: 250 g de ciuperci champignon sote + o felie de carne slaba de vitel.- Gustari: 1 ciorchine mic de strugure + 10 migdale.
– Cina: o portie de broccoli, conopida si morcovi la cuptor cu o lingura de smantana slaba + o salata de portocale taiate cubulete cu scortisoara.

Vineri
– Mic dejun: o cescuta cu ceai verde + o felie de paine integrala cu putin unt sau ulei de masline + o felie de branza slaba + o cescuta cu compot de caise sau cirese.- Pranz: o pulpa de pui fara piele + dovlecei si rosii la cuptor + o salata de grepfrut si portocala (un grepfrut, o portocala).- Gustari: 3 biscuiti sarati din cereale integrale + 1 kiwi.
– Cina: o ciorbita de legume + o felie de paine integrala + un mar.

Sambata
– Mic dejun: o cescuta cu ceai verde + un iaurt de baut cu o banana feliata si cereale integrale.
– Pranz: o salata din: o felie de piept de pui, o rosie, salata iceberg, o felie de branza slaba + o felie de paine integrala + o portocala.- Gustari: un iaurt semidegresat + un pumn cu fructe oleaginoase (alune de padure, migdale, nuci).
– Cina: o portie de paste cu sos de rosii si o felie de branza rasa + o salata de fructe cu scortisoara.

Duminica
– Mic dejun: o cescuta cu ceai verde + 2 felii de paine integrala + 2 felii de sunca de pui + o rosie si un castravete.
– Pranz: o felie de peste slab la gratar + 250 g de fasole verde pregatita la abur + 1 iaurt natur.- Gustari: 3 patratele de ciocolata neagra + 3 prune uscate.
– Cina: pui cu legume la cuptor (morcovi, rosii, usturoi, broccoli) + un iaurt natur.