Vezi cum ar putea scapa Mihai Stoica de puscarie!

 

 

 

Mihai Stoica, condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare în dosarul transferurilor, a cerut rejudecarea şi aplicarea legii penale mai favorabile în cazul său, dar instanţa TB a stabilit că solicitarea poate fi judecată ca o contestaţie în anulare.

 

 

Magistratul care a judecat cererea formulată de avocatul lui Stoica a decis să schimbe încadrarea juridică a cererii de aplicare a legii mai favorabile, susţinând că aceasta întruneşte toate condiţiile unei contestaţii în anulare.

 

Avocata lui Mihai Stoica a spus în faţa instanţei că există dovezi care arată că faptele de care a fost acuzat Mihai Stoica s-au prescris.

 

În timpul judecării cauzei, managerul Stelei a stat în boxa acuzaţilor şi nu a făcut nicio declaraţie, el spunând doar că susţine în totalitate pledoaria avocatei sale.

 

În sala de judecată a fost prezentă şi fiica lui Stoica. Aceasta a ieşit din sală vizibil afectată de situaţia în care se află tatăl său.

 

După ce a reîncadrat cererea drept contestaţie în anulare, instanţa a rămas pronunţare, iar în final şi-a declinat competenţa şi a trimis solicitarea la CAB.

 

Mihai Stoica a formulat deja o contestaţie în anulare, care urmează să se judece în 21 martie, la Curtea de Apel Bucureşti.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Noi dezvaluiri in cazul minorei batuta de un politist din Neamt! Tanara este impliata si intr-un dosar de crima

URMĂTORUL ARTICOL

Un accident s-a produs astazi (21.03.2014) pe strada Palat din Iasi! Vezi detalii

Ultimele știri de la Sport